Glumac Robert Downey Jr. modelima i manekenkama je očitao lekciju iz poziranja i sve objavio na svom Instagramu.

Galerija


Slavni američki glumac Robert Downey Jr. osim po svojem glumačkom daru i pomno odabranim ulogama poznat je i po odličnom smislu za humor. Sarkatičan i dovitljiv, Robert Downey Jr. često oduševljava svojim šalama, a ovog puta nadmašio je sam sebe. 

Vezani članci Zac Efron (Foto: Instagram) Nekoć raspjevani klinac i miljenik tinejdžerica, a danas frajer nevjerojatnih mišića za kojima žene venu Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

Na svom Instagram profilu je objavio urnebesan video gdje pozira pred kamerama u profesionalnom fotografskom studiju, a sve neodoljivo podsjeća na neko snimanje modnog editorijala. Jedina razlika je to što se ispred objektiva našao poznati glumac, a ne neka manekenka. 

Rad bokova i ruku, kao i profesionalno namještanje lica pokazuje da Robert Downey Jr. jako dobro poznaje svijet modelinga. 

Obožavatelji na Instagramu odmah su prepoznali njegov prepoznatljiv humor pa su mu pisali oduševljene komentare. "Genijalan si" bio je jedan od najčešćih komentara, a neki su naglasili kako su spremni za instrukcije kod glumca.

Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo