Nije tajna da u njihovu braku nisu oduvijek cvale ruže. Robert De Niro i Grace Hightower prvi put su se razišli 1999. godine, no 2004. su obnovili bračne zavjete. No, kako se čini, ovaj put ipak je riječ o konačnom kraju.

Galerija


Američki glumac, redatelj, producent i dvostruki dobitnik Oscara i Zlatnog globusa, Robert De Niro razvodi se od supruge Grace Hightower nakon više od 20 godina braka, pišu američki mediji.

Vezani članci Razvodi za vrijeme koronavirusa - 4 Čekaju li nas postkorona razvodi? Otkrivamo kad će se znati pravo stanje: "Moguće je da su zbog prisilnog zajedništva male svađe eskalirale" Film Irishman Ovaj film nitko nije htio snimati, a sada se natječe za najprestižniju nagradu s 10 nominacija

Po pisanju Hollywood Reportera, De Niro u posljednje vrijeme raznim događajima prisustvuje sam, a par već odavno više ne živi zajedno.

Izvor blizak paru kazao je da će Robert (75) i Grace (63) informaciju o prekidu braka uskoro i službeno objaviti.

Nije tajna da paru nisu oduvijek cvale ruže u braku. Naime, Robert i Grace razišli su se 1999., nakon dvije godine braka, no razvod nije nikada okončan, a 2004. godine obnovili su bračne zavjete.

Par ima dvoje djece, 20-godišnjeg sina Elliota i šestogodišnju kćer Helen. Robert iz ranijih veza ima četvero djece – s prvom suprugom Diahnne Abbott ima sina Raphaela (42), a posvojio je i njezinu kćer Drenu (47), dok je u dugogodišnjoj vezi s Toukie Smith dobio blizance Juliana i Aarona (23).

(Hina)