Robie Williams je zaražen koronavirusom što je saznao na Karibima, a prema riječim njemu bliskog izvora osjeća se loše i u karanteni je.

Galerija


Britanski pjevač Robbie Williams zaražen je koronavirusom i trenutačno se nalazi na Karibima gdje je u izolaciji s članovima svoje obitelji, prenosi The Sun.

Vezani članci Robbie Williams Slavni pjevač priznao da je osjećao simptome koronavirusa, uvjeren je kako je bio zaražen Robbie Williams Svjetska pop zvijezda u pauzi od turneja smišlja uspavanke za dvomjesečnog sinčića

46-godišnji pjevač je u St. Barts stigao još 28. prosinca sa suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece, no u međuvremenu je saznao da je pozitivan na virus što mu je produžilo boravak na egzotičnom otočju.

"Robbie je prilično bolestan i zatvoren je u vili s obitelji. Nije to najgore mjesto na svijetu za biti u karanteni, iako ne može ići na plažu. Morat će tamo ostati još 14 dana", izjavio je njemu blizak izvor za The Sun. 

Robbie je ranijeg ovog mjeseca snimljen prilikom izleta s brodom oko otočja, a zaštitnu masku tada nije skidao s lica.

inače, pjevač je prošle godine otkrio u jednom od intervjua kako se preselio u planine kako bi što dalje pobjegao od korone koje se jako prepao.

"Negdje sam u Švicarskoj, na jednoj planini. Malo sam postao neurotičan i razmišljao sam stalno kamo mogu otići, a da virus ne dođe do mene. To je krajnje socijalno distanciranje, zar ne?", otkrio je bio Robbie u razgovoru za BBC.

To nije bio prvi put da se izolirao i bježao od virusa jer je priije toga bio uvjeren kako je zaražen pa se od djece i Ayde odvojio na tri tjedna i to kada je boravio u Australiji.

"Počeo sam se brinuti u vezi hrane, lijekova, oko svoje obitelji i Beaua", ispričao je za The Sun te dodao kako je mogao osjetiti da mu je tijelo zaraženo nečim i bio je uvjeren da je riječ o koroni.

Ipak, test je pokazao da je negativan, ali unatoč tome, prema tamošnjim pravilima i uputama morao je određeno vrijeme provesti daleko od svoje obitelji. Robbijev povratak i emotivan susret s djecom na profilu na Instagramu podijelila je njegova 40-godišnja supruga.

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda uz objavljeni video u kojem mu djeca trče u zagrljaj i govore mu koliko im je nedostajao, a Robbie nije skrivao sreću što se vratio.

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Čudan trenutak koji je snimljen poslije prekida sa 16 godina mlađom odaje da se nešto gadno odigralo među njima!