Robbie Williams je tri tjedna bio u karanteni, a ističe kako se osjećao umorno te je uvjeren da je bio zaražen koronavirusom.

Galerija


Robbie Williams je tri tjedna bio u karanteni zbog straha od koronavirusa, a nakon što se vratio kući priznao je da je osjećao simptome virusa.

Vezani članci Robbie Williams Povratak slavnog pjevača kući iz karantene svima izmamio suze na oči: "Kakav prekrasan trenutak" Robbie Williams Supruga slavnog pjevača objavila njegovu golu fotografiju, obožavateljice su oduševljene viđenim

46-godišnji pjevač istaknuo je kako se tijekom karantene osjećao umorno i teško. Ističe kako se tijekom čitave izolacije trudio da održi svoje mentalno zdravlje.

"Počeo sam se brinuti u vezi hrane, lijekova, oko svoje obitelji i Beaua", priča Williams za The Sun te ističe kako je mogao osjetiti da mu je tijelo zaraženo nečim, a uvjeren je kako je imao koronavirus.

Simptomi su brzo nestali, no i dalje se pridržavao samoizolacije kako bi se u to i uvjerio.

Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka, a pjevač je prije nekoliko dana otkrio kako dječačiću pjeva uspavanke osmišljene samo za njega.

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece - 7-godišnju kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kći Cocoi dvogodišnjeg Beaua.

Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost