u samoizolaciji

Slavni pjevač priznao da je osjećao simptome koronavirusa, uvjeren je kako je bio zaražen

Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: AFP) +0 Robbie Williams (Foto: AFP) Galerija

Robbie Williams je tri tjedna bio u karanteni, a ističe kako se osjećao umorno te je uvjeren da je bio zaražen koronavirusom.

Robbie Williams je tri tjedna bio u karanteni zbog straha od koronavirusa, a nakon što se vratio kući priznao je da je osjećao simptome virusa.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

46-godišnji pjevač istaknuo je kako se tijekom karantene osjećao umorno i teško. Ističe kako se tijekom čitave izolacije trudio da održi svoje mentalno zdravlje.

"Počeo sam se brinuti u vezi hrane, lijekova, oko svoje obitelji i Beaua", priča Williams za The Sun te ističe kako je mogao osjetiti da mu je tijelo zaraženo nečim, a uvjeren je kako je imao koronavirus.

Simptomi su brzo nestali, no i dalje se pridržavao samoizolacije kako bi se u to i uvjerio.

Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka, a pjevač je prije nekoliko dana otkrio kako dječačiću pjeva uspavanke osmišljene samo za njega.

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece - 7-godišnju kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kći Cocoi dvogodišnjeg Beaua.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene