Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka.


Nakoliko dana nakon što se vratio kući iz Australije, gdje je zbog koronavirusa bio tri tjedna u karanteni, pjevač Robbie Williams je ponovno raznježio fanove.

Vezani članci Robbie Williams Povratak slavnog pjevača kući iz karantene svima izmamio suze na oči: "Kakav prekrasan trenutak" Robbie Williams Supruga slavnog pjevača objavila njegovu golu fotografiju, obožavateljice su oduševljene viđenim

Ayda Field i Robbie Williams su u veljači ove godine dobili sina Beaua kojeg im je rodila surogat majka, a pjevač se mazio s dječačićem kojem je pjevao uspavanku smišljenu samo za njega.

Beau Benedict Enthoven njihovo je četvrto dijete, a sretni roditelji su nakon njegovog rođenja napisali kako im je obitelj napokon kompletna. Sinčića im je rodila ista surogat majka koja je rodila i njihovu kćer Coco.

Robbie se testirao na koronavirus dok je bio u Australiji i srećom nalazi su bili negativni.

Njegova supruga podijelila je u objavi emotivan susret pjevača s djecom na svom profilu na Instagramu. Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece - 7-godišnju kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kći Cocoi dvogodišnjeg Beaua.

Jennifer Aniston medicinskoj sestri priredila pravo iznenađenje: ''Ne znam kako bih ti drugačije zahvalila''