Uživaju oni!

Upoznali su se na spoju naslijepo i nekoliko puta prekidali, ali danas im najteže pada kada moraju biti razdvojeni i to javno priznaju

Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 1 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 1 Robbie Williams - 2 Robbie Williams - 3 Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: Profimedia) +0 Robbie Williams (Foto: Instagram) Galerija

Robbie Williams ljetni odmor provodi u Turskoj kamo je poveo i suprugu Aydu i njihovo četvero djece.

Britanski glazbenik Robbie Williams trenutačno uživa u najboljim danima svog ljetnog odmora koji s obitelji provodi u Turskoj gdje je snimljen u opuštenom izdanju.

47-godišnji pjevač boravi na luksuznoj jahti, a sudeći prema paparazzo fotografijama može se pohvaliti vrhunskom formom koju je pokazao, a i ovaj put su se isticale njegove brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo. 

Robbie ljetuje sa svojom 42-godišnjom suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece, a prije Turske su svi zajedno uživali u Parizu.  Par se upoznao  2006. godine na spoju naslijepo, a vjenčali su se 2010. godine nakon nekoliko prekida.

Danas imaju četvero djece, osmogodišnju Theodoru Rose, šestogodišnjeg Charltona Valentinea, dvogodišnju Colette Josephine i Beaua Benedicta Enthovena, koji još nema godinu dana, a zadnje dvoje djece rodila im je ista surogat-majka.

Robbie je ove godine obznanio kako je zaražen koronavirusom i to na Karibima gdje je cijela obitelj završila u izolaciji. 

"Robbie je prilično bolestan i zatvoren je u vili s obitelji. Nije to najgore mjesto na svijetu za biti u karanteni, iako ne može ići na plažu. Morat će tamo ostati još 14 dana", izjavio je tada njemu blizak izvor za The Sun.

Robbie je zbog korone u izolaciji morao provesti i neko vrijeme u Australiji, točnije tri tjedna je bio odvojen od obitelji i nije krio koliko mu je to teško palo. 

Njegov povratak i emotivan susret s djecom na profilu na Instagramu podijelila je  Ayda.

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda uz objavljeni video u kojem mu djeca trče u zagrljaj i govore mu koliko im je nedostajao, a Robbie ne skriva sreću što se vratio.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +3 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Celebrity Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti prvi put nakon glasina da mu je rodila blizance, a jednim detaljem opet je sve zaintrigirala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene