Nevjerojatno!

Šokirao izjavom - 'Osobno ću kupovati drogu svojoj kćeri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Robbie Williams je izjavio kako će osobno kupovati drogu svojoj kćeri kad odraste kako bi bio siguran da konzumira najbolju moguću 'robu'.

Robie Williams, koji se godinama liječio od alkoholizma i ovisnosti o tabletama, čak je izjavio kako će se i drogirati zajedno s Teddy, trenutno 9-mjesečnom bebom.

39-godišnji britanski pop pjevač priznao je kako je u prošlosti probao heroin i kokain.

'Nadam se kako neće biti poput mene. No, ukoliko bude, znam što ću učiniti. Potrudit ću se da uzima najbolju drogu, a s njom ću je konzumirati i ja', izjavio je u intervjuu za jedan britanski magazin.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 1 Borba koja traje Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

>> Evo kako će izgledati spektakl Robbieja Williamsa u Zagrebu!

>> Okršaj pjevača: 'On je je**** debeli idiot!'

Robbie, koji Teddy ima u braku s glumicom Aydom Field, tvrdi kako je za svoju kćer napisao i pjesmu koja je inspirirana njegovim problemima koje su uzrokovali alkohol i droge.

'Sjedni i zatvori vrata, mislim kako je došlo vrijeme da saznaš razlog zbog kojeg se osjećaš čudno', dio je pjesme koju je Robbie posvetio Teddy. 'Jednog dana će ti netko pričati kako je tvoj tata pustio van svoje demone, natjerao ih je da vrište i zapomažu. Kad budeš dovoljno odrasla, a daleko si od svojih voljenih, i počneš se gubiti, drži se ljbavi jer... tvoj ujak je diler, tvoj rođak rezač, tvoja baka je pušačica penisa, tvoj djed je završio u jarku, majka ti je prolupala, ti si motherf*****', dio je pjesme koju je Robbie posvetio svojoj Teddy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene