Za fanove je to bio poseban trenutak, ali engleski pjevač nije uživao.


Britanski zločesti dečko Robbie Williams napravio je veliki gaf na koncertu u Londonu održanom na Silvestrovo kada se, rukovavši se s obožavateljima iz publike, okrenuo leđima da bi što prije isprao ruke tekućim antiseptikom.

Vezani članci Robbie Williams i Ayda Field Pohvalila se isklesanom linijom svog supruga kojeg žene obožavaju, a to su joj javno obznanile pod fotografijom Robbie Williams Slavni pjevač priznao da je osjećao simptome koronavirusa, uvjeren je kako je bio zaražen

Nekadašnji član grupe Take That, u subotu je nastupio na koncertu u Westminster Central Hallu. Nakon što je otpjevao "Auld Lang Syne", kako nalaže tradicija, približio se obožavateljima dotaknuvši neke od njih, a potom se brzo okrenuo na sceni i uz grimasu gađenja isprao ruke antiseptikom.

U tweetu na engleskoj glazbenoj stranici NME jedna je korisnica njegovu grimasu s isplaženim jezikom nominirala za "trenutak godine 2017.", a fanovi ga na društvenim mrežama ismijavaju, iako neki vjeruju da je ''zločesti dečko engleske glazbene scene'' to napravio namjerno kako bi ih zabavio.

"Robbie Williams dotaknuo je publiku, a zatim je koristio antibakterijski gel. Potez godine za sada“, „Vrhunac 2017. godine je trenutak kada Robbie Williams dezinficira ruke nakon rukovanja s ljudima", samo su neki od postova na Twitteru.

Usput, proizvođač antiseptika dobio je dobru i besplatnu reklamu.