MA NIJE VALJDA

TRENUTAK GODINE Doslovno pokazao da mu se fanovi gade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za fanove je to bio poseban trenutak, ali engleski pjevač nije uživao.

Britanski zločesti dečko Robbie Williams napravio je veliki gaf na koncertu u Londonu održanom na Silvestrovo kada se, rukovavši se s obožavateljima iz publike, okrenuo leđima da bi što prije isprao ruke tekućim antiseptikom.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

Nekadašnji član grupe Take That, u subotu je nastupio na koncertu u Westminster Central Hallu. Nakon što je otpjevao "Auld Lang Syne", kako nalaže tradicija, približio se obožavateljima dotaknuvši neke od njih, a potom se brzo okrenuo na sceni i uz grimasu gađenja isprao ruke antiseptikom.

U tweetu na engleskoj glazbenoj stranici NME jedna je korisnica njegovu grimasu s isplaženim jezikom nominirala za "trenutak godine 2017.", a fanovi ga na društvenim mrežama ismijavaju, iako neki vjeruju da je ''zločesti dečko engleske glazbene scene'' to napravio namjerno kako bi ih zabavio.

"Robbie Williams dotaknuo je publiku, a zatim je koristio antibakterijski gel. Potez godine za sada“, „Vrhunac 2017. godine je trenutak kada Robbie Williams dezinficira ruke nakon rukovanja s ljudima", samo su neki od postova na Twitteru.

Usput, proizvođač antiseptika dobio je dobru i besplatnu reklamu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene