Sve otkrila

Robbie Williams odveo 21-godišnju Maju u krevet: 'Pravi je laskavac!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Majo, možda misliš da sam perverznjak, ali jedino mjesto gdje te mogu ugrijati je krevet', poručio je Robbie Williams 21-godišnjakinji na koncertu u Zagrebu.

Kao i na svakom koncertu, Robbie Williams jednu djevojku iz publike izvuče na pozornicu i odvede je u krevet! Ovog puta u krevet s Robbiejem otišla 21-godišnja Maja kojoj je Robbie otpjevao pjesmu 'Strong'.

>> 'Ja sam je**** Robbie Williams! Dobra večer, Zagrebe!'

Pogledaj i ovo showbuzz Samo 3.700 komada Požurite po svoje ulaznice za koncert Robbieja Williamsa!

'Majo, možda misliš da sam perverznjak, ali jedino mjesto gdje te mogu ugrijati je krevet, uskoči!', rekao je Robbie Maji, a ona je bez prigovora uskočila. Veliki krevet bio je dio velike pozornice, a Robbie je cijelo vrijeme zbijao šale na svoj račun dok je publika uživala u cijelom showu - baš kao i Maja.

Dan kasnije Maja je dala izjavu za Antenu Zagreb gdje je otkrila kako joj je bilo s Robbiejem. 'Nisam sigurna da mi je uspio vidjeti grudi. Kad sam mu rekla koliko godina imam, rekao je da je to u redu, da sam legalna, a potom me odveo u krevet. Što se događalo onih pola minute na koliko smo nestali, to neću reći, neka bude moja i Robbiejeva tajna. Moram reći da je pravi džentlmen i laskavac', rekla je Maja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene