Natjerala ga doktoru

Robbie Williams ispričao strahotu kroz koju je prošao: ''Umalo sam umro, hvala njoj što je neurotična''

Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams - 2 Robbie Williams (Foto: Getty Images) +0 Robbie Williams (Foto: Getty Images) Galerija

Robbie Williams za Radio X otkrio je da je zbog pretjeranog unosa ribe dobio trovanje živom i arsenom, zbog čega je mogao umrijeti da ga supruga Ayda Field nije poslala doktoru.

Pjevač Robbie Williams (46) otkrio je da je zamalo umro od trovanja živom i arsenom uzrokovanog pretjeranim unosom ribe i ribljih proizvoda.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

U intervjuu za Radio X priznao je i da mu je život spasila supruga Ayda Field (41), koja ga je natjerala da posjeti doktora.

"Jeo sam ribu dva puta dnevno i dobio najteže trovanje živom koje je moj doktor ikad vidio", kazao je pjevač.

"A znate li što sam prvo pomislio kada sam to čuo? Pobijedio sam! Tako moj ego funkcionira! Doslovno sam dobio nagradu za najteže trovanje živom," našalio se, a zatim je otkrio zašto je posebno zahvalan svojoj supruzi.

"Otišao sam se testirati na trovanje živom jer je moja supruga neurotična i stalno ide na svakakva testiranja. U svakom slučaju, hvala Bogu! Da nema nje, bio bih mrtav", priznao je Robbie, koji je nakon šokantnog saznanja odmah prešao na vegansku prehranu.

Williams je i ranije ovog tjedna svojoj supruzi pripisao zasluge za spašavanje njegova života, ali iz drugog razloga.

"Kad se osvrnem na naših zajedničkih 15 godina, svjestan sam da mi je ona podarila novi život", izjavio je pjevač u emisiji The Jonathan Ross Show.

"Potpuno se slažem s tim što si rekao o Aydi. Bio si poprilično jadan prije nego što si je upoznao", potvrdio je Robbiejev prijatelj, komičar David Walliams, koji je također gostovao u emisiji.

Robbie je prošle godine otkrio da godinama pati od agorafobije, straha od javnih mjesta i mnoštva ljudi, a najgore razdoblje imao je od 2006. do 2009. Tada je živio u svojoj kući umotan u kašmirski ogrtač, jeo čips i puštao bradu. Trenutak koji je sve promijenio bio je kada je čuo na radiju pjesmu "Human" grupe Killers, zbog čijeg se teksta odlučio potražiti psihijatrijsku pomoć pa je krenuo na terapiju.

Već je ranije priznao i kako pati od cijelog niza psihičkih poremećaja, među kojima su tjelesni dismorfni poremećaj i NS-RED-a iliti poremećaj noćnog jedenja.

Suprugu Aydu upoznao je 2006. godine na spoju naslijepo, a vjenčali su se 2010. godine nakon nekoliko prekida.

Danas imaju četvero djece, osmogodišnju Theodoru Rose, šestogodišnjeg Charltona Valentinea, dvogodišnju Colette Josephine i Beaua Benedicta Enthovena, koji još nema godinu dana. Zadnje dvoje djece rodila im je ista surogat-majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene