Robbie Williams i Ayda Field imaju četvero djece, a pred oltar su stali prije točno deset godina. Ipak, nisu im uvijek cvale ruže u vezi.

Galerija


Pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field slave 10. godišnjicu braka. "7. kolovoza 2010. godine rekla sam "da". 10 godina, osam pasa, četvero djece, tri mačke, dvije kornjače i jedan najbolji prijatelj kasnije, ponovila bih sve isto. Nastavimo se penjati ovom planinom dok ne dođemo do vrha. Sretna ti godišnjica ljubavi", napisala je Ayda na svom Instagramu.

Sretni par nije oduvijek imao blistavu vezu, a triput su se rastajali dok nisu stali pred oltar. Slavni pjevač prije nekoliko dana je ispričao i kako mu je holivudska glumica Cameron Diaz pomogla spasiti vezu s Aydom kada su se jednom rastali.

Williams je izašao sa svojom prijateljicom Cameron jedne večeri u Los Angelesu, a te je večeri Ayda prekinula vezu s njim. Upravo Diaz nagovorila je pjevača da nazove svoju djevojku i zaprosi je. "Počeo sam cviliti s kakvom sjajnom osobom sam upravo prekinuo vezu. Cameron je komentirala da joj se ne čini kako je njihovoj ljubavi došao kraj te me potaknula da je zaprosim", rekao je 41-godišnji Robbie.

Par se upoznao na spoju na slijepo, a danas imaju četvero djece. Komentirali su kako su htjeli svoju veliku godišnjicu proslaviti u društvu prijatelja u svom domu na Beverly Hillsu, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove.

Pravo čudo u obitelji poznatog tenisača: Dvaput su dobili blizance, mališani putuju s njima po svijetu