Pogledajte video

Svjetska zvijezda dolazi u Zagreb, NEMA prohtjeva od organizacije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Pozornica je velika, impresivna. Na njoj će se nalaziti velika statua Robbieja Williamsa', otkrili su iz organizacije.

Bogata glazbena sezona nastavlja se velikim koncertom megapopularnog Robbieja Williamsa 13. kolovoza na zagrebačkom Maksimiru. Britanski pop pjevač u Zagreb dolazi prvi put, a sve što želi - ponijet će sa sobom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve otkrila Robbie Williams odveo 21-godišnju Maju u krevet: 'Pravi je laskavac!'

Nakon 23 grada turneja 'Take The Crown' koju su već posjetile tisuće ljudi dolazi i u Zagreb. Na Maksimirskom stadionu radovi su počeli. Sastavljaju se dijelovi kako bi sve bilo savršeno. Čak 60 kamiona s opremom potrebno je kako bi se realizirao ovaj spektakl.

>> Požurite po svoje ulaznice za koncert Robbieja Williamsa!

'Pozornica je velika, impresivna. Na njoj će se nalaziti velika statua Robbieja Williamsa koja će biti visoka oko sedam metara. Očekuje nas zaista jedan vizualan spektakl', otkrila je Marina Mazić Bandić iz Adriaentertainmenta.

Robbie će u Zagreb doći sa suprugom i kćeri. Za razliku od nekih svojih kolega koji prije koncerta imaju pomalo bizarne zahtjeve, britanska zvijezda prilično je skromna.

'Pa nije uopće bio neki problem veliki raditi s Robbiejem. On nema nikakvih velikih zahtjeva. Što se tiče njegove garderobe, tražio je da mu osiguramo jednu veliku prostoriju gdje će on boraviti prije koncerta. Namještaj će on donijeti sa svojim kamionima. Znači, njegov je namještaj, tu nije bilo nikakvih zahtjeva. Također, želio je jednu manju prostoriju u kojoj će se zagrijavati. S njim je zaista bilo lako raditi', dodala je Marina Mazić Bandić.

Svjetski mediji pak pišu kako pjevač prije koncerta voli otići na manikuru. 'Vidjet ćemo da li će to i nas tražiti. Naravno, ćemo imati pripremljenu djevojku koja će mu radit manikuru ukoliko će to biti potrebno', dodaju iz organizacije.

Jednog od najboljeg pjevača današnjice pratit će i bend sastavljen od 11 članova. Nakon zagrebačkog koncerta ekipa turneju nastavlja u Zurichu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene