Rob Lowe s 55 godina uspijeva održavati vrhunsku tjelesnu formu čime se pohvalio i na Instagramu.

Galerija


Američki glumac Rob Lowe pažnju žena diljem svijeta plijeni još od 80-ih godina, kada je započela njegova glumačka karijera.

Vezani članci Bodypainting - 4 Ljudsko tijelo pretvara u što god poželi, pogledajte ove čudesne transformacije Rob Lowe (Foto: Getty Images) Otkrio u čemu je tajna: Ovako je izgledao nekad, a i s 54 godine jedan je od najzgodnijih glumaca

Od tada je prošlo više od dvadeset godina, no Rob nam je pokazao kako i dalje ima tijelo iz snova i to na svom profilu na Instagramu gdje se pohvalio vrhunskom top formom.

55-godišnji Rob tako je pokazao isklesani torzo i mišićave ruke koje može zahvaliti napornom vježbanju i vremenu provedenom u teretani. Glumca ćemo uskoro gledati u novom televizijskom showu "Mental Samurai" u ulozi voditelja pa je iskoristio priliku da na društvenim mrežama najavi svoj novi projekt.

Rob je u komentarima dobio brojne pohvale svojih obožavatelja, no bilo je i onih koji su se odlučili našaliti na njegov račun. Jedan od njih je i Robov sin Johnny koji nije bio oduševljen očevom objavom.

"Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu", poručio je Johnny slavnom ocu.

S njim se nije složio Patrick Schwarzeneger, sin slavnog snagatora Arnolda Schwarzenegera koji je Robu poručio kako će definitivno gledati njegov novi show. 

Holivudska glumica šokirala bolnom ispoviješću: "Morala bih dijete dijeliti sa svojim silovateljem"