Obitelj ga živcira

'Skinite mi se s grbače, čist sam k'o suza'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert Kardashian već dugo živi u sjeni svojih medijski eksponiranih sestara i šefice majke Kris.

Dok se ostatak obitelji svakodnevno oglašava na društvenim mrežama, on je utihnuo. Obitelj smatra kako se trenutno nalazin na 'mračnom mjestu'. Tužan je, ogorčen i usamljen. Tako je barem bilo do nedavno, kada je srodnu dušu pronašao u Blac Chyni od čega se ostatku njegove obitelji digla kosa na glavi.

Pogledaj i ovo showbuzz skupocjene objave Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa

Bili su uvjereni kako je Robert u depresiji, kako se drogira i opija samo zato što je odbio biti dio njihovog cirkusa. Sada su stvari krenule drugim tijekom. Nedavno ga je sestra Khloe ozbacila iz svoje kuće jer ga je tamo zatekla s toliko omraženom Blac. Čini se kako Roba to nije previše uzrujalo.

Izvori bliski Robertu navode kako je već umoran od pritisaka koje obitelj vrši na njega. Kune se da je trijezan i da se ne drogira pa ga tim više njihovo neprestano gunđanje nervira. Baz obzira što ženski dio klana mislio o Chyni, čini se kako ona pozitivno djeluje na njega. Prijatelj tvrdi kako je Rob napokon svakodnevno počeo vježbati (jer Blac ima teretanu u kući), hraniti se zdravo i gubiti kilograma.

Ipak, obitelj mu ne vjeruje jer je Blac bila uhićena prošlog tjedna kada je policija u zrakoplovnoj luci kod nje pronašla tablete ecstasyja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene