Svaka čast!

Potpuno novi čovjek: Rob Kardashian nakon godinu i pol objavio svoju fotku na društvenim mrežama, fanovi oduševljeni promjenom

Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) +0 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Rob Kardashian iz dana u dan se vraća sve normalnijem životu.

Rob Kardashian je u prvi put u 17 mjeseci na svom profilu objavio vlastitu fotografiju i snimku koje su nastale na zabavi povodom Noći vještica njegove mlađe sestre Kendall Jenner koja se i sama pohvalila fototgrafijama s bratom.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Velika promjena Nekad zgodni zavodnik koji izbjegava medije napravio je iznimku i stao pred kamere, ovako više ne izgleda

Njezini pratitelji na profilu na Instagramu ostali su zatečeni Robovim novim imidžem, izostankom viška kilograma, ali i dobrim raspoloženjem obzirom da se već neko vrijeme borio s depresijom.

32-godišnji Rob doista izgleda kao novi čovjek, nakon što je uspio skinuti višak kilograma s kojima se borio, koji su bili i djelomičan razlog što nije izlazio iz kuće gotovo dvije godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Kendall koja danas slavi 24. rođendan priznala je kako joj je to najbolji poklon za rođendan ikad, a Khloe Kardashian napisala je kako joj je to omiljena fotografija.

Zanimljivo je i da Rob u prošlosti nikada nije bio toliko blizak sa slavnijim sestrama i nije se često s njima pojavljivao u javnosti, a kamoli zajedno pozirao.

Propustio je bio i vjenčanje Kim i Kanye jer nije osjećao ugodno i sigurno zbog prekomjerne težine te nije htio da ga ljudi takvog vide.

"Isprobavao sam odijela u Parizu prije vjenčanja i nisam se osjećao ugodno. Vidio sam i neke snimke i bio sam jako nesretan zbog osobe u koju sam se bio pretvorio", izjavio je za People.

Roba, koji se danas bavi dizajniranjem čarapa priznao je da mu je i dan danas žao zbog toga, ali inzistira na činjenica da je to to bila njegova osobna odluka. Uz to je bio uzrujan jer je njegovoj obitelji odlučila probleme s kojima se nosio prikazati u reality showu.

"Rob se osjećao izdanim od strane majke i sestara koje su o njegou stanju raspravljale u showu", izjavio je za Mirror blizak obitelji.

No čini se kako je to sve sada iza njih te kako su svi zajedno okrenuli novu stranicu u životu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: AFP) Sophia Loren (Foto: Profimedia) +9 Sophia Loren (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Najveća seks-bomba 20. stoljeća odbila je slavnog serijskog preljubnika koji je zaveo niz ljepotica - ali ne i nju  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene