Rob Kardashian iz dana u dan se vraća sve normalnijem životu.

Galerija


Rob Kardashian je u prvi put u 17 mjeseci na svom profilu objavio vlastitu fotografiju i snimku koje su nastale na zabavi povodom Noći vještica njegove mlađe sestre Kendall Jenner koja se i sama pohvalila fototgrafijama s bratom.

Vezani članci Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara Rebel Wilson (Foto: Getty) Zagovarala je plus-size žene i bila jedna od njih, a sada je šokirala drastičnom promjenom imidža

Njezini pratitelji na profilu na Instagramu ostali su zatečeni Robovim novim imidžem, izostankom viška kilograma, ali i dobrim raspoloženjem obzirom da se već neko vrijeme borio s depresijom.

32-godišnji Rob doista izgleda kao novi čovjek, nakon što je uspio skinuti višak kilograma s kojima se borio, koji su bili i djelomičan razlog što nije izlazio iz kuće gotovo dvije godine.

Kendall koja danas slavi 24. rođendan priznala je kako joj je to najbolji poklon za rođendan ikad, a Khloe Kardashian napisala je kako joj je to omiljena fotografija.

Zanimljivo je i da Rob u prošlosti nikada nije bio toliko blizak sa slavnijim sestrama i nije se često s njima pojavljivao u javnosti, a kamoli zajedno pozirao.

Propustio je bio i vjenčanje Kim i Kanye jer nije osjećao ugodno i sigurno zbog prekomjerne težine te nije htio da ga ljudi takvog vide.

"Isprobavao sam odijela u Parizu prije vjenčanja i nisam se osjećao ugodno. Vidio sam i neke snimke i bio sam jako nesretan zbog osobe u koju sam se bio pretvorio", izjavio je za People.

Roba, koji se danas bavi dizajniranjem čarapa priznao je da mu je i dan danas žao zbog toga, ali inzistira na činjenica da je to to bila njegova osobna odluka. Uz to je bio uzrujan jer je njegovoj obitelji odlučila probleme s kojima se nosio prikazati u reality showu.

"Rob se osjećao izdanim od strane majke i sestara koje su o njegou stanju raspravljale u showu", izjavio je za Mirror blizak obitelji.

No čini se kako je to sve sada iza njih te kako su svi zajedno okrenuli novu stranicu u životu.

Najveća seks-bomba 20. stoljeća odbila je slavnog serijskog preljubnika koji je zaveo niz ljepotica - ali ne i nju