Iako je ostatak Kardashian klana računao na to da veza Roba Kardashiana i Blac Chyne neće opstati, njih dvoje su upravo potvrdili sretnu vijest.


Jedini brat slavnih sestra Kardashian, Rob Kardashian prije mjesec dana zaručio se za starletu Blac Chyna. Par je tek nekoliko mjeseci zajedno, a svega par tjedana nakon što su prohodali odlučili su se na zajednički život. Sve to izazvalo je poprilično negodovanje u slavnoj obitelji, jer bivša striptizeta Blac Chyna i reper Tyga, dečko od Kylie Jenner, zajedno imaju trogodišnjeg sina, te nisu u dobrim odnosima. Slavna obitelj navodno smatra da starleta samo iskorištava Roba kako bi unijela razdor u vezu Tyge i Kylie.

Vezani članci Blac Chyna (Foto: Profimedia) Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu Slika nije dostupna Ovo su ljudi koji su Kardashianima trn u oku

No, ova obiteljska saga sada je dobila novi nastavak, a čini se i novog člana. Rob i Blac Chyna očekuju svoje prvo dijete. Oboje su to potvrdili na svojim Instagram profilima tako što su objavili emoji, odnosno animaciju trudne Blac Chyne. Još se ne zna kakva je reakcija ostatka slavne obitelji, koja se trenutno nalazi na odmoru na Kubi.

 

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on