Nekad je bio zavodnik

Natukao je kilograme zbog zločeste bivše i pao u depresiju, a kuću nije napustio gotovo dvije godine

Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) +0 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Rob Kardashian bio je dio obiteljskog showa i zavodnik, a onda je natukao kilograme i pao u depresiju.

Rob Kardashian brat je slavnih sestara Kardashian i reality zvijezda, no nikada nije izgradio karijeru kao Kim, Kourtney i Khloe.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Drugi čovjek Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

Ipak, 32-godišnji Rob zgrabio je dio medijskog kolača zahvaljujući obiteljskom showu "Keeping Up With The Kardashians", vezi s pjevačicom Ritom Orom, ali i kratkoj avanturi sa starletom Blac Chynom, s kojom je dobio kćerkicu Dream.

Naime, iako je dobro znao da bivša striptizeta mrzi njegovu obitelj, posebno njegovu polusestru Kylie Jenner, koja joj je preotela zaručnika Tygu, te da  obožava novac i slavu, Rob se u siječnju 2016. godine ipak spetljao s dotičnom te ju čak i zaprosio nakon svega tri mjeseca veze.

Već u svibnju iste godine par je potvrdio kako čeka dijete. Robu je to prvo dijete, a starleti drugo jer iz veze s reperom Tygom ima sina. Od samog početka baš nitko nije vjerovao u njih, a to se ubrzo pokazalo opravdanim.

U rujnu 2016. godine paru se rodila kćerkica Dream Renée Kardashian, a već u prosincu objavili su kako prekidaju. Prekid nije bio nimalo lijep, a optužbe o varanju i psihičkom zlostavljanju pljuštale su sa svih strana. Rob je tvrdio kako ga je partnerica prevarila s nekoliko muškaraca u njihovu domu, a u medije je plasirao i video njezine prevare koji mu je navodno poslala ona sama, zbog čega se našao pod paljbom javnosti.

Chyna je brzo spakirala stvari te pobjegla iz njihove zajedničke kuće, a ubrzo se počela javno viđati s drugim muškarcima, kao da Rob nije ni postojao.

Rob je već tada imao zdravstvene tegobe, odnosno dijabetes, a iza sebe i mjesece teške borbe s kilogramima i depresijom. Ružni prekid sa zaručnicom samo ga je dodatno približio rubu. Rob se više ne pojavljuje u obiteljskom showu, ali ni u javnosti, a sada je u medije isplivao podatak kako nije napustio svoj dom već 800 dana, a i njegova osljednja paparazzo fotografija nastala je također u to vrijeme.

Pogoršao mu se i odnos s ostatkom obitelji, u kojoj je Rob uvijek bio "crna ovca", ali i s prijateljima koji tvrde kako ga rijetko viđaju. 

"Njegova ga obitelj voli, a njegova mama menadžerica učinit će sve da ga poslovno i privatno spasi, no nitko više ne zna što da učini s njim. Nemaju nade u to da će mu se stanje poboljšati", otkrio je izvor blizak Robu, koji je nekad bio zavodnik, no danas se to nipošto ne može reći za njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Rob ima svoj službeni profil na Instagramu na kojem ga prati nešto manje od 900 tisuća obožavatelja, no objavljuje samo isječke iz obiteljskog showa te fotografije obitelji, dok njega nema nigdje. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) +7 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Celebrity U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene