Debakl ili spektakl?

Rita Ora uoči večerašnjeg koncerta u Zadru obožavateljima poslala poruku i objavila prvu fotku

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Profimedia) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora večeras nastupa u Zadru, a prije toga se na Instagramu obratila obožavateljima.

Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica Rita Ora je uoči večerašnjeg koncerta u Zadru, na svom profilu na Instagramu objavila novu fotografiju i poslala svim vjernim obožavateljima koji će doći na spektakl jasnu poruku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

"Vidimo se večeras Hrvatska", napisla je Rita uz fotografiju. Uz to je objavila i prvu fotografiju iz naše zemlje, i to otoka Ugljana kojeg je snimila iz aviona.

Dobro raspoloženu Ritu su pri slijetanju dočekali brojni novinari, a uručen joj je i buket cvijeća od strane organizatora, a čekao ju je i poseban prijevoz. 

S obožavateljima je podijelila i dijelić atmosfere spremanja za koncert pa je objavila priču na Instagramu kako se uređuje za nastup.

Britanska pjevačica porijeklom s Kosova nastupa u Dvorani "Krešimir Ćosić", za što je od organizatora tražila milijun i pol kuna. Kao predgrupa pjevaju domaće pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijena cijelog događanja iznosit će oko 3 milijuna kuna.

Cijena karata kretale su se od 250 do 450 kuna, a kako smo doznali prodaja nije bila previše uspješna pa bi se očekivani spektakl lako mogao pretvoriti u debakl.

Do početka koncerta preostalo je jako malo vremena, no vjerujemo kako će se svi oni koji su kupili ulaznice itekako dobro zabaviti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) +4 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Dobio je 5 djece, prevario zaručnicu pa se oženio 14 godina mlađom, a sada šeće u mikro gaćicama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene