Čista provokacija

Izbacila grudnjak u izolaciji: Pozirala u prozirnoj majici pa kao pokušala sakriti ono što se ne smije vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora pohvalila se na društvenim mrežama novim provokativnim izdanjem koje malo toga ostavlja mašti.

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, 29-godišnja Britanka albanskih korijena Rita Ora oduševila je svoje pratitelje na profilu na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Majica je bila poprilično prozirne tkanine pa se Rita pobrinula da sakrije bradavice koje su se jasno nazirale, i to sitnim emotikonima u obliku cvjetova. Posljednjih nekoliko dana Rita se hvali svojom senzacionalnom figurom koju u izolaciji održava redovitom tjelovježbom.

Slavna pjevačica nedavno je naljutila stanovnike jednog manjeg mjesta, 150 kilometara udaljenog od Londona, u kojem je iznajmila kuću kako bi uslijed pandemije koronavirusa pobjegla što dalje iz Londona, gdje inače živi. Pritom je sa sobom povela nekoliko suradnika i prijatelja kako bi radila na snimanju novog albuma, a to se lokalnom stanovništvu baš i nije svidjelo jer su tvrdili da pjevačica organizira i zabave na imanju te ih time ugrožava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Nakon što je izazvala bijes takvim ponašanjem, njezina bliska prijateljica koja je željela ostati anonimna pokušala je opravdati takvo ponašanje te negirala organiziranje bilo kakvih zabava za magazin The Sun.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty) +1 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene