Radi se o 28-godišnjoj britanskoj pjevačici albanskih korijena Riti Ori.

Galerija


U srpnju 2018. godine slavna pjevačica nastupila je prvi put u Hrvatskoj.

Vezani članci Bolnica u Zadru Pao s bolničke zgrade u Zadru i ozlijedio se: Bolovao je od koronavirusa? Rita Ora (Foto: Getty Images) Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima

Radi se o 28-godišnjoj britanskoj pjevačici albanskih korijena Riti Ori, koja je prošlog ljeta posjetila Hrvatsku prvi put te zapjevala u Poreču zajedno s našom Frankom Batelić u sklopu Rise Up Festivala.

"Iskoristila sam priliku da se okupam u moru, dobila sam malo boje te se dobro najela. Ovo je predivno mjesto koje nije predaleko od mog rodnog mjesta. Ja sam s Kosova", rekla je tada publici, a šuška se kako bi se slavna plavuša ovog ljeta mogla ponovno naći na našoj obali.

Naime, Rita bi ovog ljeta trebala održati veliki koncert u Zadru, a kao organizator spominje se Turistička zajednica Grada Zadra. Navodno je TZ Grada Zadra planirala dovesti repera Seana Paula, no to je otpalo jer je dotični otkazao čitavu europsku turneju, a sada se počelo spominjati Ritino ime.

"Turistička zajednica Grada Zadra uvijek je otvorena i dostupna za hvalevrijedne projekte s ciljem etabliranja grada, kao i koncertne destinacije u dovođenju svjetski poznatih izvođača. Špekulacija o imenima izvođača općenito je bespredmetna do konkretne potvrde ili ugovaranja megakoncerta svjetski poznatih zvijezda", odgovorio je direktor Mario Paleka na upit Slobodne Dalmacije na konkretno pitanje stiže li jedna od najpopularnijih mladih pjevačica današnjice ponovno kod nas.

S obzirom na to da je već kraj svibnja, vjerujemo kako ćemo uskoro saznati ima li u ovakvim glasinama istine.

Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima