pozdravila i premijera

U seksi trikou slavna pjevačica napravila spektakl na Kosovu: "Ponosna sam Albanka"

Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (FOTO: Getty) +0 Rita Ora (FOTO: Instagram) Galerija

Rita Ora u rodnu Prištinu stigla je povodom 10. obljetnice neovisnosti Kosova. Koncertnim spektaklom oduševila je 300.000 ljudi.

Kao što je i najavila Rita Ora stigla je na Kosovo. Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice održala je koncert u Prištini povodom 10. obljetnice nezavisnosti Kosova pred 300.000 ljudi. Britanska glazbena zvijezda, koja je porijeklom s Kosova, zapjevala je na Trgu Majke Tereze i oduševila mnogobrojnu publiku. U seksi trikou užarila je atmosferu, a sreću zbog dolaska u vlastitu domovinu ni sama nije skrivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevačica oduševljeno 'Osjećala sam se kao princeza Diana na Kosovu'

"Rekli su mi da me došlo gledati oko 300 tisuća ljudi. Sretan Dan neovisnosti. Nigdje na svijetu ne bih radije bila nego tu. Počeli smo zajedno, ne bih bila tu gdje jesam da nije vas. Skoro deset godina ovo radim, ali osjećaj nikad ne nestaje. Zahvalna sam. Ponosna sam Albanka. Pozdrav do idućeg susreta", napisala je Rita koja je zahvalu uputila svom timu, ali i kosovskoj vladi.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Prije samog koncerta susrela se i s premijerom Ramushom Haradinajom kojem je zahvalila na podršci i organizaciji spektakularnog koncerta. Inače, Rita je rođena 1990. godine u Prištini. Kad joj je bilo samo godinu dana njezina obitelj preselila je u London zbog, kako je izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije. Unatoč lošim iskustvima koje je doživjela njezina obitelj Rita i dan danas ponosno ističe svoje porijeklo ne mareći što je zbog toga često na meti uvreda.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene