Rita Ora uzela je predah za božićne blagdane kako bi otputovala s nekolicinom prijatelja.

Galerija


Slavna pjevačica Rita Ora trenutno se odmara na otočju St Barts.

Vezani članci GSS traga za četverogodišnjim djetetom Još nisu našli dječaka (4) koji je nestao u Neretvi, spasioci pretražuju svaki kamen: "I do hrvatske granice pretraživat ćemo obale rijeke" Bikini (Foto: thechive.com) Instagramuše putuju plažama svijeta samo kako bi vam poklonile ove slike

Tamo je otputovala s nekolicinom prijatelja s kojima uživa na luksuznoj jahti te u tipičnim ljetnim aktivnostima, a pritom je pokazala i zavidnu kolekciju kupaćih kostima.

Također, 27-godišnja Britanka albanskih korijena pokazala je i liniju na Instagramu na kojem ju prate milijuni obožavatelji kojima je poručila koliko se veseli ovakvom odmoru.

"2019. je bila kaotična godina. Jedva čekam da vidite moj novi film u 2020., svjetska turneja, televizijski show, pet kampanja, nekoliko naslovnica, četiri nova spota, izbacila sam svoj brend tekile... Što još? Nemam pojma, umorna sam dok ovo pišem, ali volim vas. Zahvalna sam i spremna za 2020.", poručila je pjevačica s dvije fotografije u plavom bikiniju u kojem je malo toga ostavila mašti.

Ipak, iako na Instagram fotografijama ima super utegnut trbuh, paparazzi su ju uhvatili u malo zaobljenijem izdanju, pa se čini i kako plavokosa ljepotica pazi pod kojim s kutim fotografija, u koje doba dana te isto malo dorađuje fotke.

Ostavljamo vam da toprosudite sami u našoj galeriji, no tko danas ne uljepšava fotke, zar ne?

Pokazala je lice nakon četvrte korekcije kod kirurga, a fotke govore više od riječi: "Užasno je boljelo"