Ups!

Slavna Britanka jedva obuzdala podivljale grudi, rukama ih pridržavala da ostanu na mjestu

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora našla se u problemima s neposlušnim dekolteom.

Britanska pjevačica kosovskog porijekla, 29-godišnja Rita Ora umalo je doživjela nezgodu s odjevnom kombinacijom stigavši na predstavljanje novog albuma kolege Liama Paynea u Londonu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Naime, izlazeći iz taksija, Rita je jedva uspjela obuzdati grudi koje su joj ispadale iz kombinezona koji je odjenula, a u jednom je trenutku snimljena i kako grudi sakriva rukom.

Osim izazovnim odjevnim kombinacijama, Rita u posljednje vrijeme pažnju javnosti plijeni i novim dečkom u svom životu, sinom ultrapopularnog glumca Judea Lawa, 23-godišnjim Raffertyjem Lawom.

Vijest o ljubavnoj vezi par je objavio prije nekoliko dana, nakon što su uhvaćeni kako zajedno napuštaju dodjelu Britanskih modnih nagrada držeći se za ruke.

Ljubav je počela na snimanju remakea filma "Twist" koje je u tijeku, a svoju sreću odlučili su podijeliti s cijelim svijetom.

"Iskrice su se pojavile nakon što su počeli zajedno raditi. Ljudi su počeli komentirati kako se vidi kemija između njih dvoje i tako su počele glasine, ali tek nakon nekog vremena stvari su postale ozbiljnije. Sada je sve službeno i odlučili su svima otkriti da su u vezi", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene