Novim albumom Beyonce je ponovno pokrenula glasine kako ju je reper Jay Z varao, a sada se i ime pjevačice Rite Ore našlo u središtu pažnje.


Svjetska zvijezda Beyonce prije nekoliko dana objavila je novi album 'Lemonade' kojim je ponovno pokrenula šuškanja o problemima u braku s reperom Jay Z-jem. Već nekoliko godina glazbenom industrijom bruje glasine o tome kako su Jay Z-jeve štićenice, Rihanna i Rita Ora te s kojima je on varao Beyonce.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z (Foto: Profimedia) Najmoćniji je glazbenik na svijetu zahvaljujući poslovnom carstvu, ali i popularnoj supruzi koja je prava diva Slika nije dostupna UVERTIRA PRED RAZVOD Ostavlja li Beyonce Jay Z-a?

Osim, Rihanne i Rite Ore spominje se još je jedno ime, ono dizajnerice Rachel Roy. Nakon što je prije dvije godina iscurila snimka iz lifta u kojem je Beyonceina mlađa sestra Solange nasrnula na slavnog repera, odmah su krenule glasine kako je razlog tome što je reper te večeri bio previše prijateljski nastrojen prema dizajnerici Rachel Roy, s kojom je varao slavnu pjevačicu, a koja je inače bivša supruga njegovog bivšeg poslovnog partnera Damona Dasha.

Beyonce na novom albumu spominje 'Becky s dobrom kosom' za koju fanovi misle da se radi o Roy, pogotovo nakon što je i sama Roy objavila na Instagramu fotografiju sebe i prijateljice uz koju je napisala 'dobra kosa, briga nas, ali dobro osvjetljenje za selfije i istinu uvijek nam treba'. Profil je od tada zaključala, jer su joj Beyonceini fanovi masovno počeli ostavljati emotikone limuna i pčele kao potporu najdražoj pjevačici.

Iako se Rihannino ime ovaj put nije povlačilo po medijima niti društvenim mrežama, britanska pjevačica rođena na Kosovu, Rita Ora nije imala toliko sreće. Kao i Roy, fanovi su počeli napadati Ritu na društvenim mrežama te joj ostavljati stihove pjesama s Beyonceinog novog albuma i emotikone pčele i limuna na svakoj fotografiji.