Rita Ora (FOTO: Instagram)
Rita Ora (FOTO: Instagram)

Rita Ora napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Što joj se dogodilo?


Pjevačica Rita Ora privukla je nevjerojatnu pažnju svojih obožavatelja i to zahvaljujući neobičnom detalju u ustima. Rita je videom čestitala Božić svojim pratiteljima ne sluteći da će njezina čestitka pasti u drugi plan zbog neobičnog izgleda. Nekima se, naime, učinilo da pjevačici nedostaje zub.

Vezani članci Rita Ora Uhvatili su je u vrućem klinču s poznatom kolegicom i novim dečkom, a sad je zbog prizora zbog kojih joj je navodno žao ne puštaju na miru Rita Ora Uhvatili je kako ljubi poznatu glumicu nakon što je pokazala novog dečka, a onda im se pridružio i on, paparazzi su snimili sve!

"Što se dogodilo. Izgleda da ti nedostaje zub?", zapitali su se iznenađeni fanovi koji snimku očigledno nisu pogledali do kraja. Da jesu vidjeli bi da pjevačica nije krezuba već je stavila zlatni zub kao ukras. Ritu srećom nije zadesila sudbina kolegice Nede Parmać koja je bez zuba ostala usred nastupa.

Britanska pjevačica samo je pokazala da je prava ljubiteljica kiča pa se tako osim zlatnim zubom ukrasila i šljokičastim sjenilom. Čini se kako u njezinom slučaju bez imalo pretjerivanja vrijedi ona poznata uzrečica "kad je bal, nek je masnekbal".

 

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on