Čekaju i dijete

Nakon životne tragedije ponovno proživljava nasretnije dane uz ženu koja mu je vratila nadu i spasila obitelj

Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) +0 Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Galerija

Rio i Kate Ferdinand uživaju u iščekivanju prvog zajedničkog djeteta, a svi se slažu da ona kao trudnica blista.

Supruga umirovljenog nogometaša Ria Ferdinanda, 29-godišnja Kate Ferdinand blista kao trudnica dok očekuje svoje prvo, a 41-godišnji Rio četvrto dijete.

Pogledaj i ovo Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Prva fotografija s vjenčanja Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu

Kate je njihovu zajedničku fotografiju podijelila na profilu na Instagramu, na kojoj pozira u žutoj uskoj haljini i u kojoj je istaknula trudnički trbuh.

"Blistaš kao predivno sunce Kate", "Izgledaš predivno", "Kako se život može promijeniti na bolje, sretna sam zbog oboje", "Vas dvoje mi daje nadu", "Prekrasna fotografija", "Nestvarno je koliko si lijepa", "Lijepa izvana i iznutra", "Trudnoća ti pristaje Kate", samo je dio komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

I Rio se pohvalio svojom lijepom ženom na svom profilu, ali i djecom koju je dobio s pokojnom suprugom Rebeccom koja nije uspjela pobijediti rak dojke.

Upravo je Kate ta koja je Riu donijela novu nadu u život. Reality zvijezda i nogometaš u vezi su bili dvije godine, a zaručili su se u studenom 2018. godine na krovu zgrade u Abu Dhabiju, a s njima je tada bilo i Rijevo troje djece.

"Plakala sam godinu dana svaki dan nakon što uselila kod Rija. Bilo je to zaista teško razdoblje jer je tada preminula i njegova majka Janice samo dvije godine nakon Rebecce. Srce mi se slamalo. Samo sam htjela pomoći i da djeca budu sretna. Ostavila sam i posao, ali stalno sam griješila. Zaboravila bih im staviti sportsku opremu u torbu ili ne bih pročitala mail od njihovih učitelja. Nisam bila mama", priznala je bila Kate u dokumentarnom filmu "Rio Ferdinand: Otac i majka" kojeg je sportaš snimio nakon tužnog događaja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene