Rio Ferdinand je ovih dana otkrio tajnu svog mladolikog izgleda i priznao što ga najviše muči kod izgleda.

Galerija


Umirovljeni britanski nogometaš Rio Ferdinand jedan je od sretnika kojemu se žene dive, a muškarci zavide zbog mladolikog izgleda, a on je sada svima konačno priznao u čemu se krije njegova tajna.

Vezani članci Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Imao je sve, a onda je postao udovac s troje djece kojeg je sada spasila 13 godina mlađa!

Naime, 42-godišnji Rio je otkrio kako je bio prisljen kupiti smeđu boju za kosu nakon što je prije nekoliko mjeseci počeo primijećivati sijede na bradi lica i sijede vlasi u kosi. Kaže i da iako ih se odlučio riješiti na najlakši mogući način, starenje ga zapravo nimalo ne brine.

"S vremena na vremena obojim bradu, imam nekoliko sijedih i riješim to. Mislim da tako jednostavno bolje izgledam. Ne sramim se toga i nije me baš briga, ali ako izgledam bolje nakon bojanja, zašto ne. Da mi je cijela brada posijedila, onda je uopće ne bih dirao, ali ovako prošarana mi se nije svidjela, izgledao bih poput dalmatinera", izjavio je Rio u intervjuu za BBC.

Bio je to jedan od prvih njegovih intervjua nakon karantene zbog koronavirusa, koju je iskoristio da nadoknadi izgubljeno vrijeme s obitelji. Rio je ponosni otac četvero djece, a najmlađe je nedavno dio sa suprugom Kate.

Sinove Lorezna, Tatea i kćer Tiu dobio je s pokojnom suprugom Rebeccom koja je preminula od posljedica raka doke, i priznao je kako im nije posvećivao dovoljno vremena dok se aktivno bavio nogometom.

"Nije me bilo kod kuće 75% vremena. Bio sam stalno na putu, putovao Europom, igrao utakmice. A i kada sam bio kod kuće ne znam jesam li stvarno mentalno bio prisutan. Ali sada radim sve kako treba i stvarno nam je lijepo", priznao je Rio.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

 

Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina?