Vrlo jednostavno

Žene mu se dive, a muškarci zavide na mladolikom izgledu, a sad je konačno otkrio u čemu je njegova tajna

Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rio Ferdinand i Kate Wright (Foto: Instagram) +0 Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Galerija

Rio Ferdinand je ovih dana otkrio tajnu svog mladolikog izgleda i priznao što ga najviše muči kod izgleda.

Umirovljeni britanski nogometaš Rio Ferdinand jedan je od sretnika kojemu se žene dive, a muškarci zavide zbog mladolikog izgleda, a on je sada svima konačno priznao u čemu se krije njegova tajna.

Pogledaj i ovo Kate Wright i Rio Ferdinand (Foto: Instagram) Prva fotografija s vjenčanja Bivšu suprugu tragično je izgubio, a 4 godine kasnije vjenčao se onom koja je spasila njega i djecu

Naime, 42-godišnji Rio je otkrio kako je bio prisljen kupiti smeđu boju za kosu nakon što je prije nekoliko mjeseci počeo primijećivati sijede na bradi lica i sijede vlasi u kosi. Kaže i da iako ih se odlučio riješiti na najlakši mogući način, starenje ga zapravo nimalo ne brine.

"S vremena na vremena obojim bradu, imam nekoliko sijedih i riješim to. Mislim da tako jednostavno bolje izgledam. Ne sramim se toga i nije me baš briga, ali ako izgledam bolje nakon bojanja, zašto ne. Da mi je cijela brada posijedila, onda je uopće ne bih dirao, ali ovako prošarana mi se nije svidjela, izgledao bih poput dalmatinera", izjavio je Rio u intervjuu za BBC.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5)

Bio je to jedan od prvih njegovih intervjua nakon karantene zbog koronavirusa, koju je iskoristio da nadoknadi izgubljeno vrijeme s obitelji. Rio je ponosni otac četvero djece, a najmlađe je nedavno dio sa suprugom Kate.

Sinove Lorezna, Tatea i kćer Tiu dobio je s pokojnom suprugom Rebeccom koja je preminula od posljedica raka doke, i priznao je kako im nije posvećivao dovoljno vremena dok se aktivno bavio nogometom.

"Nije me bilo kod kuće 75% vremena. Bio sam stalno na putu, putovao Europom, igrao utakmice. A i kada sam bio kod kuće ne znam jesam li stvarno mentalno bio prisutan. Ali sada radim sve kako treba i stvarno nam je lijepo", priznao je Rio.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley (Foto: Profimedia) Jason Priestley (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene