Zajednički izlazak

Rijetko zajedničko pojavljivanje domaćeg para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U kazalištu Vidra održana je premijera predstave 'Nismo sve Karenjine' koju nisu propustile mnoge glumačke kolege.

Premijera predstave 'Nismo sve Karenjine' s Verom Zimom i Ksenijom Erker bila je prava izlika za večernji izlazak i našeg poznatog para čija ljubav i dalje traje!

Pogledaj i ovo Petar Grašo puno toga se promijenilo Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

Danijela Martinović i Petar Grašo tako su uživali u novoj predstavi, a nije im smetalo ni poziranje za kamere. Danijela je za premijeru izabrala kombinezon boje mente i cipele s visokim potpeticama, dok je Petar bio u trapericama i crnom sakou preko  kojega je prebacio šal.

'Već smo 15 godina skupa, pred oltar ćemo kada svi dignu ruke od nas'

Par je zajedno već 18 godina, a i dalje su sretni zajedno. 'Petra sam upoznala prije 18 godina, a već 15 smo u vezi! Nismo opterećeni brakom. Ako to i učinimo, bit će to kad se svi budu najmanje nadali i kad već svi dignu ruke od nas. Dapače, zajedno smo jer se volimo i jer nam je lijepo, što je puno više od utega obaveze. Najgluplja rečenica koju često čujem je – moram spasiti brak. Ma čemu spašavati nešto što nije dobro. Kad više nema ljubavi, ne treba se zavaravati', rekla je nedavno Danijela.

Osim Danijele i Petra, na premijeri su bili i Zrinko Tutić, Tereza Kesovija, Gabi Novak, Arsen Dedić, te glavne zvijezde večeri Vera Zima i Ksenija Erker.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene