Radi se o pjevačici Taylor Swift i relativno nepoznatom glumcu Joeu Alwynu koji je dio medijskog kolača dobio upravo zbog njihove ljubavne veze.

Galerija


O vezi ovog slavnog para ne zna se gotovo ništa.

Vezani članci Dua Lipa Dodijeljene nagrade Brit Awards: Dua Lipa odnijela dva kipića, a Taylor Swift upisala se u povijest Taylor Swift i Joe Alwyn Fotkom u vjenčanici potaknula glasine o udaji, dodatno ih rasplamsao komentar obitelji njezina odabranika

Radi se o pjevačici Taylor Swift i relativno nepoznatom glumcu Joeu Alwynu koji je dio medijskog kolača dobio upravo zbog njihove ljubavne veze koja je započela prije nešto više od godinu dana. 

Pjevačica je u njemu našla utjehu nakon prekida veza s DJ-om Calvinom Harrisom i glumcem Tomom Hiddlestonom, ali i nakon što joj je dio obožavatelja i slavnih prijatelja okrenuo leđa kada se u javnosti sve glasnije počelo šuškati kako je prava zlica koja samo glumi da je dobra i draga.

Do toga je došlo nakon javnih svađa s bivšom najboljom prijateljicom Katy Perry te bračnim parom Kardashian-West, a Taylor se ubrzo nakon toga potpuno povukla iz javnosti, iako je dotad "iskakala iz paštete" te bila rado viđeni gost baš svakog holivudskog događanja.

Vratila se godinu dana kasnije s osvetničkim albumom "Reputation" te ponovno počela s nastupima, no privatni život odjednom je počela kriti kao zmija noge.

U to vrijeme započela je vezu s mladim britanskim glumcem, a čini se kako ljubav cvjeta, jer je par nedavno snimljen tijekom rijetkog zajedničkog pojavljivanja u javnosti.

Golupčići su se prošetali New Yorkom držeći se za ruke, i iako u početku nisu bili previše sretni činjenicom da ih prate paparazzi, kasnije su se na njihovim licima pojavili veliki osmijesi koji su sve otkrili.

Poslije ružnog prekida, lijepa pjevačica uživa s novim muškarcem, a njen bivši solira

Prošlog ljeta uhvaćen je s drugom u klinču, no ona mu je sve oprostila

Rijetki izlazak jednog od najljepših parova svijeta zasjenile njezine prekrasne noge