I dalje u ljubavi

Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju

Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Joe Alwyn (Foto: Getty Images) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift Katy Perry (Foto: Getty) +0 Taylor Swift West (Foto: Getty) Galerija

Radi se o pjevačici Taylor Swift i relativno nepoznatom glumcu Joeu Alwynu koji je dio medijskog kolača dobio upravo zbog njihove ljubavne veze.

O vezi ovog slavnog para ne zna se gotovo ništa.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Ni u najluđim snovima...'' Vijest koja je napravila pomutnju u svijetu showbiza: Prvak Formule 1 ljubi pjevačicu koja je nedavno okončala dugu vezu?

Radi se o pjevačici Taylor Swift i relativno nepoznatom glumcu Joeu Alwynu koji je dio medijskog kolača dobio upravo zbog njihove ljubavne veze koja je započela prije nešto više od godinu dana. 

Pjevačica je u njemu našla utjehu nakon prekida veza s DJ-om Calvinom Harrisom i glumcem Tomom Hiddlestonom, ali i nakon što joj je dio obožavatelja i slavnih prijatelja okrenuo leđa kada se u javnosti sve glasnije počelo šuškati kako je prava zlica koja samo glumi da je dobra i draga.

Do toga je došlo nakon javnih svađa s bivšom najboljom prijateljicom Katy Perry te bračnim parom Kardashian-West, a Taylor se ubrzo nakon toga potpuno povukla iz javnosti, iako je dotad "iskakala iz paštete" te bila rado viđeni gost baš svakog holivudskog događanja.

Vratila se godinu dana kasnije s osvetničkim albumom "Reputation" te ponovno počela s nastupima, no privatni život odjednom je počela kriti kao zmija noge.

U to vrijeme započela je vezu s mladim britanskim glumcem, a čini se kako ljubav cvjeta, jer je par nedavno snimljen tijekom rijetkog zajedničkog pojavljivanja u javnosti.

Golupčići su se prošetali New Yorkom držeći se za ruke, i iako u početku nisu bili previše sretni činjenicom da ih prate paparazzi, kasnije su se na njihovim licima pojavili veliki osmijesi koji su sve otkrili.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Perrie Edwards (Foto: Instagram) Perrie Edwards (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Alex Chamberlain (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Alex Chamberlain (Foto: Instagram) +6 Perrie Edwards i Alex Chamberlain (Foto: Instagram) Celebrity Poslije ružnog prekida, lijepa pjevačica uživa s novim muškarcem, a njen bivši solira

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Profimedia) +3 Dua Lipa i dečko (Foto: Instagram) Celebrity Prošlog ljeta uhvaćen je s drugom u klinču, no ona mu je sve oprostila

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +4 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Celebrity Rijetki izlazak jednog od najljepših parova svijeta zasjenile njezine prekrasne noge


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene