Drugi čovjek

Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Getty Images 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) +6 Rob Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Rob Kardashian prvo je šokirao javnost optuživši Ritu Oru da ga je varala s 20-ak muškaraca, a onda je imao turbulentan odnos s Blac Chynom te s njome dobio kćer.

Rob Kardashian (33) smanjio je svoja pojavljivanja u javnosti posljednjih godina, a zbog ljubavi i tereta slave nakupio je višak kilograma. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Obiteljski portret Kardashianovih: Pretjerali s Photoshopom?

Rob se pohvalio kako je bio na proslavi 36. rođendana sestre Khloe Kardashian. Objavio je nekoliko fotografija na Instagramu na kojima je pozirao sa sestrom Kourtney, njezinim bivšim partnerom Scottom Disickom te nekadašnjim Khloeinim dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom. Ranije je dijelio samo stare fotografije sebe i članova obitelji ili pak slike kćeri Dream. 

Njegovi pratitelji, kojih ima 1,5 milijuna, primijetili su na slikama da je Rob u posljednje vrijeme izgubio dosta kilograma. Inače, njih je nakupio tijekom veze s Ritom Orom (29) koja je započela 2012., a punila je medijske stupce. 

Naime, on ju je optužio javno da ga je prevarila s 20-ak muškaraca i zato su prekinuli nakon nekoliko mjeseci veze. Objasnila je kako se on naljutio kada je rekla da je kraj njihova odnosa jer zbog svoje glazbene karijere često putuje i nema vremena za ljubav. Pjevačica je istaknula i kako njihova veza nikad nije ekskluzivna. 

"Rekao sam to javno kako si ne bih nikad dopustio više da opet budem s njom", pojasnio je Rob zašto je optužio javno Ritu za prevaru. Pisao je bijesne objave o njoj na Twitteru, a obrisao ih je tek nakon što su obišle svijet. 

"Kako može biti zaposlena radeći na svojoj karijeri i imati vremena biti s toliko tipova, i to dok je u vezi? Zaista mi se to gadi", istaknuo je. Rob je nastavljao skupljati kilograme i u jednom je trenutku dosegao težinu od 135 kila, a njegove puno slavnije sestre objasnile su kako očito rješava svoje emocionalne probleme na taj način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet 16 😁 woo

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Kim Kardashian spomenula je kako je to sigurno zbog toga jer je imao 16 godina kada je preminuo njihov otac Robert Kardashian. Rob je u siječnju 2016. započeo vezu sa starletom Blac Chynom (32), a zaručili su se u manje od mjesec dana. 

Zanimljivo je da je ona bila bivša cura repera Tyge, koji je tada bio s Robovom sestrom Kylie Jenner. U studenom 2016. Rob je sa starletom dobio kćer Dream Renee. 

Par se razišao u veljači 2017. i njihove svađe punile su medijske stupce. Svađali su se preko društvenih mreža, curile su Chynine golišave fotografije, uništavali su imovinu, a podigli su i nekoliko sudskih tužbi.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene