Rihanna je izgovorila vlastito ime na snimci za Vogue i šokirala obožavatelje.

Galerija


Lijepa pjevačica Rihanna, jedna od najpopularnijih glazbenica proteklog desetljeća, za video britanskog Voguea izgovorila je svoje ime - i šokirala obožavatelje

Vezani članci Prometna nesreća na ljubljanskoj obilaznici (Foto: Screenshot Dars) Sve snimile kamere: Kamion na ljubljanskoj obilaznici pao preko ograde nadvožnjaka E-bay (Foto: e-bay) ''Rihannine usne dirale su ovaj opušak'': Na e-bayu prodaju sve i svašta, pogledajte kolekciju bizarnosti

Razlog za šok i nevjericu neočekivan je - ispada da smo svi više od 10 godina Rihannino ime izgovarali potpuno krivo. 

"Hello, British Vogue", rekla je na snimci pjevačica, a svoje je ime pritom izgovorila kao "Ree-Anna", a ne "Ree-Ah-Na", kako su je dosad mnogi nazivali. 

"Dakle, mi smo cijelo ovo vrijeme krivo izgovarali Rihannino ime?", zapitali su se njezini obožavatelji, a bilo je i komentara punih žaljenja i isprike. 

Najviše su se javljali Amerikanci koji Rihannino ime najčešće izgovaraju krivim izgovorom dok Britanci s tim nemaju problema. 

Njezini fanovi iz Ujedinjenog kraljevstva stoga su zaključili kako se slavna pjevačica baš zbog toga i preselila u London. 

"Samo mi pravilno govorimo njezino ime", zaključili su Britanci.

Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka