voli mir i anonimnost

Skoro tri milijuna kuna mjesečno za privatnu vilu okruženu vodom: Pogledajte luksuz u kojem uživa pjevačica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je privremno u vili u ljetovalištu Hamptons koja ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i privatni bazen.

Rihanna (32) privremeno živi u poznatom ljetovalištu Hamptons na Floridi gdje je unajmila luksuznu vilu pokraj mora. 

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Pjevačica se prebacila u Ameriku nakon što je više od godinu dana provela u Londonu radeći na novom albumu. Rihanna boravi u golemoj vili koju, kako pišu strani mediji, plaća oko 415.000 dolara (oko 2 milijuna i 700 tisuća kuna) na mjesec. Kuća ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i privatni bazen. 

Osim nekoliko dnevnih soba u vili je i ured, a pjevačica se može poslužiti skuterima za vodu i brodom ako želi negdje otići. Rihanna ima i privatnost jer je imanje na kojem se nalazi vila okruženo vodom. Više fotografija vile možete pogledati ovdje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ima try my best to be humble about this but, @fentyskin is coming July 31st exclusively at FENTYSKIN.COM!! Y’all ain’t hear it from me 🤫 but you can shop it early if ya drop me your email through the link in my bio...

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Pjevačica, kako pišu strani mediji, će nakon odlaska iz luksuznog ljetovališta otići u Malibu. Inače, Rihanna je istaknula da joj se svidjelo živjeti više od godinu dana u Londonu. Objasnila je da ju je osvojila anonimnost koju je dobila u velikom gradu. 

Obožavatelji su shvatili gdje se pjevačica nalazi prije nego što je sama pričala o tome po tome vrećici na jednoj fotografiju koju je objavila. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene