Je li pretjerala?

Trudna Rihanna prošetala s tek nekoliko majušnih krpica na sebi, strateške je dijelove jedva sakrila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je u grudnjaku i minijaturnoj suknji pokazala trudnički trbuh, čini se da nema namjeru odustati od razgolićenih izdanja.

Otkako je objavila vijest da čeka prvo dijete, popularna pjevačica Rihanna ne prestaje se pojavljivati u polugolim izadnjima, bez obzira na vremensku prognozu i uvjete ili kamo se uputila.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

34-godišnja zvijezda snimljena je tako u jednom od dosad najupečatljivijih kombinacija koja je uključivala sićušni grudnjak i suknjicu preko kojih je nabacila predimenzioniranu jaknu. Tako napola odjevena ponosno je prošetala poveći trudnički trbuh, a za paparazze koji ju prate u stopu i nije previše marila dok je bila na putu na jedno beauty događanje u Los Angelesu.

Iako je od početka karijere nanizala pregršt razgolićenih izdanja, otkako je objavila trudnoću svakim novim pojavljivanjem uspijeva nadmašiti samu sebe, pa je tako i nedavno u Milanu pokazala više nego što smo i od nje navikli.

Rihanna je i vijest o prinovi objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje od obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh. Trudnoću je prije toga uspješno tajila od javnosti nekoliko mjeseci, a otac djeteta je reper A$AP Rocky.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine, a nedavno su se pojavile i glasine da su se zaručili.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene