Iako se pjevačicu često može sresti kako šeta po New Yorku bez pratnje zaštitara, čini se kako se sada ipak manje eksponira.


Slavna pjevačica Rihanna putem društvenih mreža primila je prijetnju smrću. Osoba koja sebe naziva Alex Mercer ili Ralph Alexander, na Twitteru i Yahoou objavila je poruke uznemirujućeg sadržaja. Ipak, čini se kako mu je policija na tragu. Provjeravaju sve, od raznih profila na internetu, emaila, mobitela...

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Krv, golotinja i nasilje - zgrozila javnost

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Preživjela je siromaštvo, oca narkomana i dečka zlostavljača, a onda sreću pronašla sa Saudijcem Rihanna (Foto: Getty Images) Zategnuto tijelo su zamijenile raskošne obline koje je crni satenski ogrtač na jedvite jade obuzdao

Još uvijek nepoznati muškarac objavio je selfi ispred Rihannine bivše kuće i uz fotografiju napisao, 'Trebao sam ubiti Rihannu prije par minuta i sada bih bio u redu. Magija je oružje, ja koristim pištolje, ali za pištolj trebam dozvolu, ne mogu koristiti ruke'.

Kako javlja TMZ policija pokušava identificirati ovg muškarca i spremiti ga iza rešetaka jer se Rihanna do tada ne može osjećati sigurno. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook