Oprostila mu je

Prije 11 godina fotke njezinog pretučenog lica obišle su svijet, ali ona kaže da i dalje voli svog bivšeg

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) +0 Rihanna (Foto: AFP) Galerija

Rihanna je u podcastu Oprah Winfrey priznala kako je pronašla snage da oprosti Chrisu Brownu za sve što je učinio, a bivši par trenutačno radi na prijateljstvu.

Rihanna je priznala kako i dalje uistinu voli svog bivšeg dečka Chrisa Browna, a zaključila je kako će ga vjerojatno voljeti zauvijek.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Brown je 2009. godine šokirao sve nakon što je pretukao slavnu pjevačicu, a fotografije na kojima se vide modrice na njezinom licu obišle su svijet. Zbog napada na pjevačicu Chris je dobio pet godina uvjetne kazne uz šest mjeseci rada za opće dobro. Određeno mu je i da se Rihanni ne smije približiti na manje od 45 metara. Unatoč svemu, 32-godišnja pop-zvijezda priznala je kako je taj indicent nije spriječio da i dalje voli svog bivšeg.

"Radimo ponovno na prijateljstvu. Trenutačno smo veoma bliski. Volimo se i vjerojatno ćemo se voljeti zauvijek. To nije nešto što se može tek tako ugasiti. Radimo na međusobnom povjerenju", rekla je Rihanna u podcastu Oprah Winfrey te je dodala kako smatra da je Chris ljubav njezina života.

"Uistinu ga volim. Zbog toga je moja najveća želja da on bude u miru. Neću biti mirna ako je on nesretan ili usamljen", zaključila je pjevačica. Priznala je da nije bilo lako ponovno raditi na odnosu zbog njihove prošlosti, a ne misli da će ponovno postati par. Chris je trenutačno u vezi te su oni samo prijatelji. Uspjela mu je oprostiti za sve što je učinio, a radi i na odnosu sa svojim ocem.

Rihanna je nedavno ponovno stupila u kontakt sa svojim ocem koji je tukao njezinu majku, a priznaje da je bila jako ljuta na njega. "Bila sam bijesna zbog mnogih stvari iz mog djetinjstva i nisam mu mogla oprostiti", kaže pjevačica koja je pronašla snage i za oprost ocu. Rihanna danas tvrdi da se oslobodila puno toga kada je oprostila muškarcima koji su bitan faktor u njezinu životu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo je najbogatija žena na svijetu: Zbog muža milijardera koji ju je prevario s voditeljicom o njoj bruji cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene