Rihanna je ponudila fanovima da budu zvijezde njezine najnovije linije, a četiri njezine obožavateljice imale su priliku pozirati u donjem rublju s njezinim potpisom.

Galerija


Rihanna se skinula u donje rublje kako bi promovirala novu kolekciju svog brenda "Savage x Fenty", a pjevačica je otkrila sve čari svojih bujnih oblina.

Vezani članci Halsey (Foto: Getty Images) Ljubiteljica visokih proreza još jednom dokazala da zna kako svoj glavni adut istaknuti na seksi način Rihanna (Foto: Instagram) Proslavila se pjevanjem, ali sada je otkrila da joj poziranje u izazovnim grudnjacima ide još bolje

32-godišnja Rihanna ponudila je fanovima da budu zvijezde njezine najnovije linije, a četiri njezine obožavateljice imale su priliku pozirati u donjem rublju s njezinim potpisom te biti dijelom nove kampanje. Tisuće su se prijavile te su na društvenim mrežama objavljivale fotke u kreacijama slavne pjevačice, a samo nekolicina njih dobila je čast predstavljati Rihannu. Radi se o Brendi Senyana, Gerlindi Anagho, Sarieni Luy i Kortney Russell.

Sa svim djevojkama kontaktirala je Rihanna osobno. "Srce mi je stalo kada sam dobila poruku da sam među četiri izabrane djevojke. Nikada se ne nadaš da će odabrati upravo tebe, već samo o tome sanjariš. Danas sam to ipak ja i uživam u svemu ovome", rekla je Senyana za Vogue, koji je i objavio sve fotke.

Rihanna često pozira kako bi promovirala vlastitu liniju donjeg rublja, a njezine seksi fotke odmah obiđu čitav svijet. Svoj modni brend lansirala je 2018. godine, a osim odjevnih predmeta za žene kreira i one za muškarce.

Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše