Pjevačica Rihanna ponovno je potpalila glasine o trudnoći s milijarderom Hassanom Jameelom.

Galerija


Iako njezino tijelo posljednjih godina izaziva rasprave u javnosti, činjenica jest kako 31-godišnja Barbadošanka nikada nije izgledala bolje.

Vezani članci Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Prošle godine u ovo vrijeme su se žestoko svađali, a danas najbogatija glazbenica uživa s dečkom milijarderom Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

Čini se da ne postoji to što pjevačica Rihanna ne može učiniti jer prošlog je vikenda u slavnom muzeju Guggenheim proslavila predstavljanje svoje autobiografije koja izlazi 24. listopada.

"Iznimno sam ponosna na nju jer sam na njoj radila 5 godina. Mislim da je ovo nešto što su moji obožavatelji zaista htjeli. Oni žele podijeliti sa mnom moje uspomene, saznati one o kojima nikada nisam govorila. Ako nikada niste bili moj obožavatelj, ovo će vam dati uvid u moj život i ono što ja jesam", otkrila je pjevačica koja je tom priliku zablistala u dizajnerskoj haljini Saint Laurent divljeg, životinjskog uzorka.

Haljina je imala neobični dekolte koji je otkrio tetovažu na njezinim grudima, a Rihanna ju je kombinirala s glamuroznim čizmama u tipičnoj jesenskoj bordo boji. Svoju dugu crnu kosu Rihanna je nemarno raspustila, a brojni obožavatelji poručili su joj da izgleda bolje nego na početku karijere kad je bila mršavija. 

Šuška se i kako je za pokoji kilogram kriva i trudnoća, a dan nakon predstavljanja autobiografije Rihanna je viđena u New Yorku u bijeloj tuba-haljini na kojoj se itekako dobro vidio zaobljeni trbuščić.

Iako bi neki zlobnici rekli da se dobro najela, činjenica jest kako je trbuščić zaobljen onako trudnički. Rihanna nije skidala osmijeh s lica, no glasine ni sada nije komentirala.

Podsjetimo, pjevačica od 2017. godine uživa u ljubavi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom, no o tome ne govori u javnosti.

Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe