Uvijek posebna!

Goli trudnički trbuh Rihanna je prošetala ulicama snježnog New Yorka, pogledajte fotke o kojima bruji cijeli svijet!

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) +0 Rihanna (Foto: Getty Images) Galerija

Rihanna je pokazala goli trudnički trbuh u šetnji New Yorkom dok je uz nju bio i njezin dečko AAP Rocky.

Vijest da Rihanna čeka prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem odjeknula je u svjetskim medijima jer pjevačica se itekako potrudila da ta vijest ostane zapamćena još neko vrijeme, a sve to zahvaljujući odvažnom i golišavom izdanju u kojem je pokazala trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: AFP) Lijepa vijest! Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

33-godišnja Rihanna i njezin dečko prošetali su njujorškom četvrti Harlem, pri čemu je ona pokazala goli trudnički trbuh, noseći napola zakopčanu dizajnersku jaknu i poderane traperice, a čak je ni hladno zimsko vrijeme nije omelo u njezinu naumu.

Vijest o trudnoći raspametila je njezine obožavatelje, od kojih se većina pita kako je pjevačica uspjela tajiti vijest o bebi već nekoliko mjeseci.
Prvi je put potaknula glasine o trudnoći u studenom prošle godine, kada je posjetila Barbados kako bi primila državnu nagradu za Nacionalnog heroja. U to je vrijeme nosila narančastu svilenu haljinu i mnogi su naslutili da bi mogla biti trudna, ali zvijezda je tada brzo odbacila sva nagađanja. Otada se često pojavljivala u javnosti, međutim, trbuh je mudro prekrivala širokom odjećom.

Rihanna i A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno su počele kružiti priče i da se par zaručio. O njihovoj se vezi počelo govoriti nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić +0 Vjekoslava huljić, Tonči Huljić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Celebrity Budući baka i djed Huljić ne mogu skinuti osmijeh s lica, a Vjekoslava je u maloj crnoj haljini pravi mamac za poglede!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene