Popularna pjevačica Rihanna odlučila je s obožavateljima podijeliti sve detalje svog života na Twitteru, a najnovija fotografija pokazuje dijamantni prsten!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bila je to najveća pogreška u mom životu!' Slika nije dostupna 'On nije čudovište kao što svi misle, dobra je osoba!'

Nakon što je na Twitteru objavila nekoliko provokativnih fotografija s bivšim ali i sadašnjim dečkom Chrisom Brownom, lijepa pjevačica sada se odlučila za jednu koja pokazuje njezinu stražnjicu, brojne tetovaže, ali i dijamantni prsten za koji nije otkrila od koga je.

>> Nema više dvojbe: Sigurno su opet zajedno!

Iako je uz fotografiju napisala samo naslov '#dopedealers..t', poznato je da je Rihanna pod sličnim naslovom '#dopedealer' prije nekoliko dana objavila i fotografiju zlatnog Rolex sata koji je identičan onome koji ima Chris Brown, a koji je navodno od pjevača dobila na poklon!

Brojni obožavatelji sada se pitaju je li prsten prikazan na najnovijoj fotografiji također dar od Chrisa, te znači li to da je par zaručen? Ako je to istina, sigurni smo da će Rihanna sve uskoro objaviti na - Twitteru!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook