proslavila rođendan

DiCaprio je samo paravan - Zločesta djevojka ljubi njega?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je jedna od najpopularnijih glazbenica današnjice. Upravo je proslavila rođendan, a mnogi se pitaju postoji li sretnik koji je ljubi...

Popularna pjevačica upravo je proslavila 27 rođendan, priprema novi album, nove modne projekte... a izgleda kako ima vremena i za ljubav iako je skriva od očiju javnosti. Već se neko vrijeme šuška kako su Rihanna i Leonardo DiCaprio u vezi, no prema najnovijim informacijama izgleda da joj je slavni glumac samo paravan.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio "Volimo ovakve priče!" Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Presladak trenutak između Blue Ivy i Rihanne na Grammy nagradama

 

Navodno puno vremena provodi s DiCaprijem jer je zapravo u vezi s njegovim prijateljem Richijem Akivom. On je inače vlasnik mnogih uspješnih noćnih klubova u New Yorku, a Rihannu je upoznao prije proslave Nove godine. Lista njegovih slavnih prijatelja je podugačka no ubraja i Jay Z-a i beyonce, Kanyea Westa, Naomi Campbell... Richie joj je i poslao čestitku putem Twittera te objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Tko zapravo ljubi Rihannu, još se ne zna no ona nas svakako zabavlja svojim odlukama. Kako glazbenim tako i privatnim ;)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene