Rihanna se na Met Gali pojavila zamotana od glave do pete, no to je bio tek uvod u kreaciju koju je pokazala nakon svečanosti.

Galerija


Rihanna se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila u neobičnoj kreaciji zamotana od glave do pete, a crvenim tepihom je prošetala u društvu svog dečka A$AP Rockyja, koji se također mogao pohvaliti zaista zanimljivim modnim odabirom. Ipak, ono što je tek uslijedilo iznenadilo je mnoge.

Vezani članci Rihanna Jedva je dočekala da se ponovno otputi u noćni izlazak, a jednim je detaljem mnoge vratila u prošlost Kelly Brook Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

Naime, novopečena milijarderka je organizirala tulum nakon svečane Met Gale, a kada je svukla haljinu imala je što i za pokazati. Na tulumu je imala kratku majicu, dok je za donji dio kreacije odabrala prozirnu dugačku suknju. Ispod nje je imala minijaturne tangice koje je spremno pokazala fotografima, a njezina stražnjica bila je u prvom planu.

Razgolićena izdanja Rihanni nisu nikakav novitet, a unatoč činjenici što se nerijetko u javnosti pojavljuje u golišavim izdanjima, čini se kako uvijek uspije svoje modne odabire podignuti na viši nivo što se tiče šokiranja svih prisutnih.

Rihanna i 32-godišnji reper A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. Inače, o vezi pjevačice i repera počelo se govoriti nekoliko mjeseci nakon njezinog prekida s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020.

Rihanna i A&AP Rocky prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

Mislilo se da više ničim ne mogu iznenaditi, ali onda su zajedno izveli ovo: "Ne obazirite se na nas"

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!