Na društvenim mrežama slavne pjevačice objavljen je apel za pomoć.


Rihanna traži pomoć! Na društvenim mrežama slavne pjevačice osvanuo je apel za pomoć u potrazi za 32-godišnjom Shirlene Quigley, inače bivšom Rihanninom plesačicom.
"Ova predivna duša i moja bivša plesačica je nestala! Srce mi puca kad samo pomislim koliko je teško svima koji ju vole. Ako ju je netko vidio, ili ima bilo kakve informacije o njoj neka se javi u policiju", stoji u objavi ispod videa nestale djevojke.

Shirlene inače radi kao profesorica plesa na Manhattanu, a posljednji put viđena je u New Yorku kako ulazi u autobus i odlazi u nepoznatom smjeru, javlja Mirror.

Njen otac zabrinuo se nakon što mu se Shirlene nije javila, a njen mobitel kasnije je pronađen u butiku vjenčanica, otkrila je policija. Njena obitelj ne zna što je djevojka radila u butiku, jer ne vjeruje da je planirala vjenčanje.

"Ona je vrlo religiozna i živi u celibatu", otkrili su roditelji nestale djevojke koja navodno nije bila u vezi. Prijatelji pjevačice otkrili su da se nekoliko dana prije nestanka Shirlene čudno ponašala te da im je slala bizarne poruke.

Njen nestanak šokirao je brojne zvijezde s kojima je surađivala, a osim s Rihannom, surađivala je i s Beyonce na spotu 'Crazy in Love', ali i s Missy Elliott i Jamiejem Foxxom.

 

beautiful day #NYC #Summer #Kisses

A photo posted by Princess In Pumps (@shirlenequigley) on