nema je dugo, a onda!

Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Profimedia) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna je na spoj sa svojim dečkom stigla u lepršavoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a nije se nimalo obazirala na pozornost paparazza.

Pjevačica Rihanna rijetko se u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti, no svaki njezin izlazak zato je popraćen do posljednjeg detalja. 33-godišnja pjevačica u srijedu navečer je u New Yorku bila na spoju sa svojim dečkom, 32-godišnjim reperom A$AP Rockyjem, a pokazala je i nešto više nego što je planirala.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

Rihanna se pojavila u ružičastoj haljinici s visokim prorezom i dubokim dekolteom, a bilo je više nego jasno da je grudnjak ostavila kod kuće. Na glavi je imala plišani ružičasti šešir, a sjajno raspoložena nije nimalo marila zbog pozornosti paparazza.

Reper i pjevačica izmjenjivali su nježnosti i svi su se okretali za njima, no to ih nije spriječilo da uživaju u svojoj ljubavi. Rihanna je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockyjem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali ih se rijetko moglo vidjeti u javnosti zbog pandemije koronavirusa.

Inače, Rihanna je početkom 2020. prekinula trogodišnju vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, a nakon samo nekoliko mjeseci počele su kružiti glasine o njoj i A$AP Rockyju koje su se na koncu pokazale istinitima. Pjevačica i reper prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene