Rihanna je na spoj sa svojim dečkom stigla u lepršavoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a nije se nimalo obazirala na pozornost paparazza.

Galerija


Pjevačica Rihanna rijetko se u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti, no svaki njezin izlazak zato je popraćen do posljednjeg detalja. 33-godišnja pjevačica u srijedu navečer je u New Yorku bila na spoju sa svojim dečkom, 32-godišnjim reperom A$AP Rockyjem, a pokazala je i nešto više nego što je planirala.

Vezani članci Rihanna - 5 Jedva je sakrila međunožje u odjevnoj kombinaciji koju je teško shvatiti, no zbog velikog razloga za slavlje uopće nije marila za fotografe Slika nije dostupna Rihanna ima novog dečka?

Rihanna se pojavila u ružičastoj haljinici s visokim prorezom i dubokim dekolteom, a bilo je više nego jasno da je grudnjak ostavila kod kuće. Na glavi je imala plišani ružičasti šešir, a sjajno raspoložena nije nimalo marila zbog pozornosti paparazza.

Reper i pjevačica izmjenjivali su nježnosti i svi su se okretali za njima, no to ih nije spriječilo da uživaju u svojoj ljubavi. Rihanna je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockyjem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali ih se rijetko moglo vidjeti u javnosti zbog pandemije koronavirusa.

Inače, Rihanna je početkom 2020. prekinula trogodišnju vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, a nakon samo nekoliko mjeseci počele su kružiti glasine o njoj i A$AP Rockyju koje su se na koncu pokazale istinitima. Pjevačica i reper prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

Na rubu plača i umorna lica izjurila iz trgovine, čini se da nakon gnjusnih optužbi njezinim problemima nema kraja

Više mu nije žao što je izvisio s Eura: Utješila ga atraktivna djevojka s kojom dane provodi na luksuznoj jahti