Rihanninim oblinama već se tjednima na Instagramu dive druge poznate face, ali i milijuni njezinih obožavatelja.

Galerija


Slavna Rihanna sve više vremena posvećuje svojoj beauty i modnoj liniji, a manje glazbi kojom se proslavila.

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans Rihanna (Foto: Profimedia) Pjevačici odlično ide na ljubavnom planu s milijarderom, a to se itekako vidi i na njoj

A tko bi mogao bolje reklamirati proizvode od nje same? Tako slavna barbadoška pjevačica na društvenim profilima obožava dijeliti fotografije iz svojih novih kolekcija, a nema ni problema sa skidanjem u donje rublje.

Ipak, od njezinih početaka u zabavnoj industriji puno se toga promijenilo, pa i njezino tijelo. I dok je nekad njegovala mršavost, danas crnokosa ljepotica privlači raskošnim oblinama.

A njima se već tjednima na njezinom Instagramu dive druge poznate face, ali i milijuni njezinih obožavatelja.

Jednom prilikom to je učinio i njezin bivši dečko, reper Chris Brown, izazvavši tada bijes javnosti, zbog fizičkog napada na pjevačicu 2009. godine nakon burne svađe. "Pusti ju na miru", poručili su mu njezini obožavatelji, dok pjevačica nije uopće reagirala, čime je najbolje pokazala što misli o njemu.

A u njezinim raskošnim oblinama posljednjih godinu dana uživa u milijarder Hassan Jameel kojeg pjevačica brižno čuva podalje od znatiželjne javnosti. Podsjetimo, par je zajedno prvi put viđen u lipnju 2017. godine na romantičnom odmoru u Španjolskoj, gdje su izmjenjivali vruće poljupce u bazenu.

Rihanna nikada nije potvrdila tu vezu niti je ikada pričala o Hassanu, no zanimljivo jest kako je dotični prije Rihanne ljubio njezinu prijateljicu, top-model Naomi Campbell, zbog čega su cure zahladile odnose.