Velika promjena

Nekad je bila mršavica, a danas zavodi raskošnim oblinama kojima se dive i druge slavne osobe

Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna i Chris Brown (Foto: Instagram) +0 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanninim oblinama već se tjednima na Instagramu dive druge poznate face, ali i milijuni njezinih obožavatelja.

Slavna Rihanna sve više vremena posvećuje svojoj beauty i modnoj liniji, a manje glazbi kojom se proslavila.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Uhvaćena na ručku Pjevačici odlično ide na ljubavnom planu s milijarderom, a to se itekako vidi i na njoj

A tko bi mogao bolje reklamirati proizvode od nje same? Tako slavna barbadoška pjevačica na društvenim profilima obožava dijeliti fotografije iz svojih novih kolekcija, a nema ni problema sa skidanjem u donje rublje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ipak, od njezinih početaka u zabavnoj industriji puno se toga promijenilo, pa i njezino tijelo. I dok je nekad njegovala mršavost, danas crnokosa ljepotica privlači raskošnim oblinama.

A njima se već tjednima na njezinom Instagramu dive druge poznate face, ali i milijuni njezinih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Jednom prilikom to je učinio i njezin bivši dečko, reper Chris Brown, izazvavši tada bijes javnosti, zbog fizičkog napada na pjevačicu 2009. godine nakon burne svađe. "Pusti ju na miru", poručili su mu njezini obožavatelji, dok pjevačica nije uopće reagirala, čime je najbolje pokazala što misli o njemu.

A u njezinim raskošnim oblinama posljednjih godinu dana uživa u milijarder Hassan Jameel kojeg pjevačica brižno čuva podalje od znatiželjne javnosti. Podsjetimo, par je zajedno prvi put viđen u lipnju 2017. godine na romantičnom odmoru u Španjolskoj, gdje su izmjenjivali vruće poljupce u bazenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna nikada nije potvrdila tu vezu niti je ikada pričala o Hassanu, no zanimljivo jest kako je dotični prije Rihanne ljubio njezinu prijateljicu, top-model Naomi Campbell, zbog čega su cure zahladile odnose.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene