Otkrila planove

Rihanna: 'Imat ću dijete s Chrisom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veza između Rihanne i Chrisa i dalje se komentira, a pjevačica je sada otkrila i nove planove.

Rihanna ima uspješnu karijeru, a izgleda da je oprostila i sve grijehe iz prošlosti svom dečku Chris Brownu. U intervjuu za Elle, Rihanna je otkrila i neke nove detalje o svojoj kontroverznoj vezi kao i o svojim pjesmama sa zadnjeg albuma.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Velike vijesti Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

>>  'Bila je to najveća pogreška u mom životu!'

''Stay' je priča o ljubavi i odnosu koji je tako blizak i za koji želiš da traje zauvijek. Nemaš taj osjećaj sa svakom osobom koju znaš i zato to ne želiš pustiti. Definitivno bi rekla da je Chris taj s kojim imam takav odnos', rekla je 25-godišnjakinja.

Osim toga otkrila je i kako u budućnosti želi dijete s Chrisom.

'Imat ću dijete s Chrisom. Molim se, i mogla bih otići na kvalitetan godišnji odmor na mjesec dana. Neke stvari ću posložiti u svojem životu, ne moram ići na turneje cijeli život. Želim biti sretna i zdrava za pet godina', priznaje.

Odgovorila je i na kritike ženskih udruga o oprostu za Chrisa koji ju je pretukao. 'Sada smo oboje odrasli i možemo to napraviti kako treba. Počinjemo od početka i zahvalna sam zbog toga. To je ono što želimo. Imamo jako prijateljstvo koje nije lako raskinuti', rekla je Rihanna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene