Pratila je Rihanna Drakea na njegov nastup na Miamiju, a potom su zajedno izašli vani. Tamo ih je netko snimio.


Izgleda da se ipak isplatilo! Drake i Rihanna su zajedno, više nema sumnje! Svi svjetski mediji pišu o tome, razlog je jednostavan. Uhvaćeni su zajedno u noćnom izlasku, gdje ga je Rihanna prilično blisko mazila i grlila.

Vezani članci Kelly Brook Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi Slika nije dostupna Pogledajte vrući klinč Rihanne i novog frajera: Tko je zgodni tip iz bazena?

Osim toga, otkad joj je na dodjeli MTV VMA nagrada izjavio ljubav, Rihanna i Drake se ne odvajaju. Nakon dodjele otišli su na večeri, a potom su otišli zajedno u Miamu. On je nastupio, ona ga podržavala tijekom nastupa i čekala da završi. Kad je Drake završio s nastupom, izašli su zajedno u provod.

Tad su u opuštenoj atmosferi snimljeni kako se grle i ponašaju prilično blisko. Čak tri medija pišu kako je njihova veza službena. People, TMZ i EntertainmentTonight pišu kako tajno hodaju još otkako su snimali singl 'Work' zajedno. Pratili su se međusobno na turnejama, a najveća potvrda stigla je od Rihanne. Mazila je i grlila repera na način koji nije nimalo prijateljski. Rihanna i Drake - dosta je laganja.

 

#AUBRIH #afterparty

A video posted by TeamOfRihanna (@team.rihanna) on