Sinoć je na dodjeli MTV nagrada totalna pobjednica bila Beyonce. Osim nagrada, pala je i izjava ljubavi. Rihanna i Drake su oduševili.


Noćas je na Madison Square Gardenu održana dodjela MTV nagrada. Po mnogima očekivano, veliki dio nagrada pokupila je Beyonce.

Vezani članci Rihanna Jedva je dočekala da se ponovno otputi u noćni izlazak, a jednim je detaljem mnoge vratila u prošlost Nevjerojatna priča o gluhim violinisticama - 4 Upoznajte gluhonijeme djevojke koje sviraju violinu: "To volim i osjećam se sigurno i sretno. Violina je promijenila moj život"

Osim nje, nagrade su dobili i mnogi drugi pop-glazbenici. Među njima je i reper Drake koji je dobio nagradu za svoju pjesmu 'Hotline Bling'.

Inače, poznati je reper kasnio na dodjelu nagrada zbog prometa. Srećom, stigao je baš na vrijeme te publiku zabavio svojom novom pjesmom.

Drake i Rihanna upoznali su se još 2005. godine kada su snimali pjesmu 'Pon de Replay' u Torontu. Nakon jedanaest godina reper tvrdi da je pjevačica ostala ista, ali je svakako ostala na visokom nivou glazbe i mode.

'Uspjela je u nečemu u čemu nitko u industriji glazbe nije. Zaljubljen sam u nju od 22. godine'.

Naravno, publika kao i svi nazočni ostali su šokirani, dok se pjevačica samo osmjehnula.

Pogledajte i nastup pjevačice koja se vratila na pozornicu koja joj je umalo uništila karijeru.

'Moj uspjeh je započeo sa mojim snom, ali danas moj uspjeh nije samo moj. Moj uspjeh dijele moja obitelj, fanovi, domovina', rekla je Rihanna u svom govoru.