Radi se o najbogatijoj glazbenici na svijetu, Rihanni i njezinom dečku milijarderu Hassanu Jameelu.

Galerija


Par je prvi put povezan u ljeto 2017. godine.

Vezani članci Bar, ilustracija Zabranili razgovor o koroni, dolazi sve više ljudi: ''Jednostavno želimo predahnuti" Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Ne znamo što je napravio, ali izgleda gadno: Paparazzi uhvatili Rihannu u burnoj svađi s dečkom milijarderom

Radi se o najbogatijoj glazbenici na svijetu, Rihanni i njezinom dečku milijarderu Hassanu Jameelu koji svoju vezu drže podalje od očiju javnosti od samih početaka.

Tako nitko od njih nikada nije davao intervjue na tu temu, a i paparazzi su ih dosad uhvatili zajedno tek nekoliko puta. Iako je Rihanna dečka navodno ukrala prijateljici Naomi Campbell, čini se kako se duo odlične slaže, unatoč tome što su u otprilike isto vrijeme prošle godine snimljeni tijekom burne svađe.

Podsjetimo, početkom srpnja 2018. godine par je otputovao u Meksiko u kojem su unajmili vilu s bazenom, no niti idilično okruženje nije ih spriječilo da se žestoko posvađaju. On je za to vrijeme izgledao kao da se opravdava pjevačici koja je bila poprilično bijesna, a na kraju se povukao u vilu te ju pustio da se "ohladi".

Unatoč tome, par je i dalje zajedno, a paparazzi su ih napokon uhvatili zajedno u susjednoj Italiji u kojoj su se golupčići provodili na ručku s njegovom obitelji.

Također, s fotografija je bilo vrlo jasno kako se Rihanna odlično slaže i s milijarderovom obitelji,a duo čitavo vrijeme nije skidao velike osmijehe s lica niti se suzdržavao s nježnostima.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je milijarder kleknuo pred pjevačicu, no glasine su se s vremenom stišale.

Tko zna, možda baš Italija bude njihova destinacija kada dođe taj važni dan.