Baš su se zabundali

Poslije milijardera ljubi glazbenika: Prvi put snimljena s novim dečkom, njihove zajedničke fotografije su urnebesne

Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) +0 Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Rihanna i reper ASAP Rocky prvi put su fotografirani kao par.

Pjevačica Rihanna (32) ima novog dečka s kojim je sada po prvi put fotkana u javnosti.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Uvijek posebna! Goli trudnički trbuh Rihanna je prošetala ulicama snježnog New Yorka, pogledajte fotke o kojima bruji cijeli svijet!

Nakon što je početkom godine prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom, utjehu je pronašla u kolegi glazbeniku, reperu A$AP Rockyju (32).

Pjevačica i reper prijatelji su dugo godina, no već mjesecima se šuška da su prijateljstvo podigli na novu razinu. Od tada se nisu zajedno pojavljivali u javnosti, sve do ove srijede kada su ih paparazzi ulovili tijekom šetnje New Yorkom.

Oboje su bili odjeveni ležerno, nosili su trenirke i zimske jakne, a iako su se pokušali sakriti ispod kapuljača i neizbježnih maski, pjevačica i reper nisu uspjeli prošetati gradom neopaženo. Nisu pokazivali ni nježnosti, no svejedno su ovime dali potvrdu višemjesečnim nagađanjima o njihovoj vezi.

Zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

A$AP Rockyja u prošlosti se povezivalo s manekenkom Kendall Jenner, no nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu.

Za Rihannu su mnogi mislili da je s Jameelom pronašla sreću, a šuškalo se i da je trudna, no u siječnju ove godine javnost je doznala da je njihovoj trogodišnjoj vezi ipak došao kraj.

Barbadoška ljepotica prethodno je ljubovala i s reperima Drakeom, Chrisom Brownom i Travisom Scottom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Celebrity Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene