Lijepa vijest!

Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) +4 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna i ASAP Rocky čekaju prvo dijete što su potvrdili u zajedničkoj šetnji ulicama New Yorka u kojoj je pjevačica ponosno otkrila već poveći trudnički trbuh.

Jedna od najpopularnijih i najbogatijih pjevačica današnjice Rihanna i njezin dečko, reper A$AP Rocky čekaju svoje prvo dijete, a trudnički je trbuh ponosno pokazala unatoč niskim temperaturama i snijegu i tako potvrdila ono o čemu se već u nekoliko navrata šuškalo.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Uvijek posebna! Goli trudnički trbuh Rihanna je prošetala ulicama snježnog New Yorka, pogledajte fotke o kojima bruji cijeli svijet!

Fotografije pogledajte OVDJE.

Par je snimljen u šetnji New Yorkom, a pjevačica se sada nije ni trudila sakriti trbuh i to u jarko ružičastoj jakni ispod koje nije nosila ništa obučeno, a zasad se službeno o tome nikako drugačije nisu oglasili pa se tako ne zna koliko je točno trudna niti spol djeteta. 

Rihanna i A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno su počele kružiti priče i da se par zaručio. O njihovoj se vezi počelo govoriti nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene